Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    4.793
    Само што се вратив од свадба, мн весела и убава ноќ беше, сите роднини на едно место без ограничувања. Јас која сум тежок интроверт уживав меѓу луѓе после толку мн време :inlove:

На cresa-jagoda, Just.do.it, Sandman и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    23.492
    Не знам како да го формулирам ова што ќе го кажам без да звучам сексистички, веројатно пошто многу е, но ми нема ништо по пролив досадно од (обично) типично привлечни женски и нивно "дружење" со сите машки околу, кое секогаш е буквално флертување. И двете страни се п р о л и в.

Може немаше да ми смета да беше пуштање ко луѓе, ама нене хуморот е во тепање на шала ЦЕЛО ВРЕМЕ, влечење, удирање со перници, мАрКо бЕ пА - па они се ваљаат од земја колку е смешно, а ние другите во соба блееме од шо е глупо. Ептен ми е детски. Не знаев како да си направам да не ми е глупо додека седам и гледам.

На sweet-cherry, Hellobeautiful и Bellaa1234 им се допаѓа ова.
  3. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    504
    Дали може да се отвори тема за булингот во средните училишта од страна на професорите па и соучениците, колку толку сите сме се соочиле со нешто вакво а можеби на некој ќе му биде потребна помош,што и да пребарам на нет секогаш некое мислење од Фемина ми искача

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Има тема.

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.691
    Допаѓања:
    79.824
    https://forum.femina.mk/threads/Булинг-во-училиштата.31168/

6. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.054
    Допаѓања:
    2.541
    Периодов на работа ме ставија да работам со една жена повозрасна, дечки јас во живот немам доживеано од млад човек, не па од постар да ми каже колку било бедно да сум се враќала со автобус и како можеле луѓево да се возат со бус, па тоа е понижувачки! Уште ми вика, толку немаш пари за такси барем? Ок е, ако имате ако сте богати супер, само ниту една кола, вила и се што е материјално не може да се мери со тоа што имате во мозокот и однесувањето, фала богу што не сум милионерка ама па имам некое воспитување и не се сељачам.|(

На JoanaS, flower30, Ivan4e04 и 12 други им се допаѓа ова.
  7. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    21.411
    Не можам да поднесам пренападни екстровери, никако не успеав да ги поднесувам во моја близина.
    Гласни, нападни, као тие со секој си го имаат муабетот, изгорени се да бидат вклучени во секој муабет што не ги вклучува нив, мора се’ да знаат, секаде да ги има!!

Добивам нагон да им залепам фластер на устата и да не ги слушам повеќе!!!:puke:
    Најголеми цицачи на енергија.

На Herrera, flower30, Tanjamm и 20 други им се допаѓа ова.
  8. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.694
    Допаѓања:
    7.997
    И после ќе те прашаат зошто не збориш. Пошто не можам да дојдам на ред од тебе, ебаго. Тивка сум и повлечена, кога сум надвор и некој ко ќе почне да те замара (facepalm)

На Stephen Amell, Srckata28, christinnn и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Често оние кои ве сослушуваат додека исфрлате од душа товар што често пати се претвора во кукање едно исто дури, исто имаат потреба да бидат сослушани.
    Не е на одмет да се запамти.

На M.B., crimson, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Сите некако многу зачудени за булингот во училиштата, а реалноста е дека тој почнува уште од најмала возраст, уште од градинка позерите мајкини, кои се облечени тип-топ за слика за на инстаграм, пред да ги однесат во градинка, нели ги сликаат во совршени пози и се нивните деца се најнајнај, и истите тие совршенства мајкини, ги исмеваат другите дечиња зошто не биле дотерани, зошто иста облека носеле повеќепати, зошто носеле наочари за вид, зошто имале големи уши, криво носе и слично.
    Работете повеќе на тоа да им всадите добри карактеристики на вашите деца, хуманост, емпатија, научете ги да не се делат во кланови, богати со богати, сиромашни со сиромашни, и тек потоа прикажувајте ги совршенствата на инстаграм.

На Ivan4e04, nena2010, Love 83 и 12 други им се допаѓа ова.
  11. Senpai

Senpai Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2020
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    9
    имам многу голема желба да си пишувам свои песни лол ама не знам од каде да почнувам буквално сум блокирана ништо не ми текнува ниту имам инспирација земав ливче пуштив некој beat ама ништо не ми текнува блокирана сум

12. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.040
    Допаѓања:
    36.352
    За што служи полицијата во Северна Македонија???

На WildMk, -црноока-, Kimberly11 и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.171
    Допаѓања:
    181.128
    Za da ima koj da nosi policiski uniformi:wasntme:

На WildMk, gjoker4e и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  14. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.691
    Допаѓања:
    79.824
    Она кога ќе си ги завршиш сите обврски рано и рано вечерта ќе си облечеш пижами, ќе се сместиш во кревет и ќе ја земеш книгата да читаш пред спиење. :sun: Па утрото ќе си наспана на работа. ^_^

На cresa-jagoda, sweet-cherry, Lella и 8 други им се допаѓа ова.
  15. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.040
    Допаѓања:
    36.352
    За да не останат плавушите стари моми :rofl:

На Biljarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954
    АААААААаааААААААААААА [​IMG]

Comeback performance of t.A.T.u. at the "OVION SHOW" on September 03, 2022 at the Dinamo Stadium in Minsk, Belarus.

:o :o :o :o :o

Татууууууууууууууу :l::l::l: Awwwwwwwwwwwwwwwww T A T U ------- 2022 :o

Аииииии лелееееееее има ли смајли GETTING CRAZYYY AND SHOCKEDDDDD :o

Божеееее после толку години пак се на сцена , ауууууууууу позитивно лудило ме фаќа :l:

Само оние кои ги слушале и сакале на времето, само тие ќе ја сфатат еуфоријата , леллеелееее колку години се поминати.

Душииииии , ме расположија оваа неделна вечер. :l: :l: :l: :rock::rock::rock:

Може да си легнам сега :bandit:

На Nausicaa, Bezimenka90, MeowMeow и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.008
    Ебате ѕвонарките и кроп топовите, ебате. Едно нешто асално не најдов у Ист Гејт, џабе потрошив пар саати.

На sweet-cherry, nena2010, Star_dust и 3 други им се допаѓа ова.
  18. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.008
    Као некој што цело средно пишуваше рап текстови, прво реши на која тематика ќе биде текстот.

Последна измена: 4 септември 2022
  19. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.601
    Допаѓања:
    15.953
    СДК секој со своите маки :|

"TO JE NEPODNOŠLJIVO"​

Jednom drugom komšiji je dosadila svakodnevna buka i odselio se
    Pijetao navodno proizvodi buku do 80 decibela
    Njemački par koji živi u mjestu Bad Salzuflen kaže da komšijin pijetao imena Magda svakog dana izlazi iz svog kokošinjca u 8 ujutro i po cijele dane kukuriče.
    Život postao nepodnošljiv
    Fridrih Vilhelm Krajevski (Friedrich-Wilhelm Krajewski) i njegova supruga Juta (Jutta) kažu da im je život postao nepodnošljiv.

- Ne možemo koristiti dvorište ni otvoriti prozore, to je nepodnošljivo - ispričali su za nw.de.

Jednom drugom komšiji je dosadila svakodnevna buka i odselio se. Komšije su pokušavala nagovoriti vlasnika da se riješi pijetla, ali nisu uspjeli. Nakon svega podigli su tužbu, koja je odbačena.

Vlasnik se ne želi riješiti pijetla
    - Pijetlu nije mjesto u mirnom naselju - rekao je njihov advokat Torsten Gieseke.

Pijetao navodno proizvodi buku do 80 decibela što je, kažu, jednako buci sa ulice s gustim prometom. No Magdin vlasnik Majkl (Michael) ne želi ga se riješiti. Kaže da mu je potreban jer bi se u protivnom njegove kokoši međusobno počupale.

Ovo nije prvi slučaj da se netko žali na buku pijetla.

Pijetao Maurice iz Francuske također je zbog svog glasnog kukurikanja završio na sudu, a Francuska je nakon tog slučaja zakonom zaštitila "osjetilno nasljeđe svog sela".

Последна измена: 5 септември 2022
    На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Ништо нема. Апла сељачки све.

На Star_dust, MissChievous и Dream-Girl им се допаѓа ова.