Само што се вратив од свадба, мн весела и убава ноќ беше, сите роднини на едно место без ограничувања. Јас која сум тежок интроверт уживав меѓу луѓе после толку мн време
Не знам како да го формулирам ова што ќе го кажам без да звучам сексистички, веројатно пошто многу е, но ми нема ништо по пролив досадно од (обично) типично привлечни женски и нивно "дружење" со сите машки околу, кое секогаш е буквално флертување. И двете страни се п р о л и в. Може немаше да ми смета да беше пуштање ко луѓе, ама нене хуморот е во тепање на шала ЦЕЛО ВРЕМЕ, влечење, удирање со перници, мАрКо бЕ пА - па они се ваљаат од земја колку е смешно, а ние другите во соба блееме од шо е глупо. Ептен ми е детски. Не знаев како да си направам да не ми е глупо додека седам и гледам.
Дали може да се отвори тема за булингот во средните училишта од страна на професорите па и соучениците, колку толку сите сме се соочиле со нешто вакво а можеби на некој ќе му биде потребна помош,што и да пребарам на нет секогаш некое мислење од Фемина ми искача
Периодов на работа ме ставија да работам со една жена повозрасна, дечки јас во живот немам доживеано од млад човек, не па од постар да ми каже колку било бедно да сум се враќала со автобус и како можеле луѓево да се возат со бус, па тоа е понижувачки! Уште ми вика, толку немаш пари за такси барем? Ок е, ако имате ако сте богати супер, само ниту една кола, вила и се што е материјално не може да се мери со тоа што имате во мозокот и однесувањето, фала богу што не сум милионерка ама па имам некое воспитување и не се сељачам.
Не можам да поднесам пренападни екстровери, никако не успеав да ги поднесувам во моја близина. Гласни, нападни, као тие со секој си го имаат муабетот, изгорени се да бидат вклучени во секој муабет што не ги вклучува нив, мора се’ да знаат, секаде да ги има!! Добивам нагон да им залепам фластер на устата и да не ги слушам повеќе!!! Најголеми цицачи на енергија.
И после ќе те прашаат зошто не збориш. Пошто не можам да дојдам на ред од тебе, ебаго. Тивка сум и повлечена, кога сум надвор и некој ко ќе почне да те замара
Често оние кои ве сослушуваат додека исфрлате од душа товар што често пати се претвора во кукање едно исто дури, исто имаат потреба да бидат сослушани. Не е на одмет да се запамти.
Сите некако многу зачудени за булингот во училиштата, а реалноста е дека тој почнува уште од најмала возраст, уште од градинка позерите мајкини, кои се облечени тип-топ за слика за на инстаграм, пред да ги однесат во градинка, нели ги сликаат во совршени пози и се нивните деца се најнајнај, и истите тие совршенства мајкини, ги исмеваат другите дечиња зошто не биле дотерани, зошто иста облека носеле повеќепати, зошто носеле наочари за вид, зошто имале големи уши, криво носе и слично. Работете повеќе на тоа да им всадите добри карактеристики на вашите деца, хуманост, емпатија, научете ги да не се делат во кланови, богати со богати, сиромашни со сиромашни, и тек потоа прикажувајте ги совршенствата на инстаграм.
имам многу голема желба да си пишувам свои песни лол ама не знам од каде да почнувам буквално сум блокирана ништо не ми текнува ниту имам инспирација земав ливче пуштив некој beat ама ништо не ми текнува блокирана сум
Она кога ќе си ги завршиш сите обврски рано и рано вечерта ќе си облечеш пижами, ќе се сместиш во кревет и ќе ја земеш книгата да читаш пред спиење. Па утрото ќе си наспана на работа.
АААААААаааААААААААААА Comeback performance of t.A.T.u. at the "OVION SHOW" on September 03, 2022 at the Dinamo Stadium in Minsk, Belarus. Татууууууууууууууу Awwwwwwwwwwwwwwwww T A T U ------- 2022 Аииииии лелееееееее има ли смајли GETTING CRAZYYY AND SHOCKEDDDDD Божеееее после толку години пак се на сцена , ауууууууууу позитивно лудило ме фаќа Само оние кои ги слушале и сакале на времето, само тие ќе ја сфатат еуфоријата , леллеелееее колку години се поминати. Душииииии , ме расположија оваа неделна вечер. Може да си легнам сега
Ебате ѕвонарките и кроп топовите, ебате. Едно нешто асално не најдов у Ист Гејт, џабе потрошив пар саати.
СДК секој со своите маки Komšije u Njemačkoj izludio pijetao koji stalno kukuriče, podnijeli su tužbu "TO JE NEPODNOŠLJIVO" Jednom drugom komšiji je dosadila svakodnevna buka i odselio se Pijetao navodno proizvodi buku do 80 decibela Njemački par koji živi u mjestu Bad Salzuflen kaže da komšijin pijetao imena Magda svakog dana izlazi iz svog kokošinjca u 8 ujutro i po cijele dane kukuriče. Život postao nepodnošljiv Fridrih Vilhelm Krajevski (Friedrich-Wilhelm Krajewski) i njegova supruga Juta (Jutta) kažu da im je život postao nepodnošljiv. - Ne možemo koristiti dvorište ni otvoriti prozore, to je nepodnošljivo - ispričali su za nw.de. Jednom drugom komšiji je dosadila svakodnevna buka i odselio se. Komšije su pokušavala nagovoriti vlasnika da se riješi pijetla, ali nisu uspjeli. Nakon svega podigli su tužbu, koja je odbačena. Vlasnik se ne želi riješiti pijetla - Pijetlu nije mjesto u mirnom naselju - rekao je njihov advokat Torsten Gieseke. Pijetao navodno proizvodi buku do 80 decibela što je, kažu, jednako buci sa ulice s gustim prometom. No Magdin vlasnik Majkl (Michael) ne želi ga se riješiti. Kaže da mu je potreban jer bi se u protivnom njegove kokoši međusobno počupale. Ovo nije prvi slučaj da se netko žali na buku pijetla. Pijetao Maurice iz Francuske također je zbog svog glasnog kukurikanja završio na sudu, a Francuska je nakon tog slučaja zakonom zaštitila "osjetilno nasljeđe svog sela".