Се согласувам, некогаш среќата мене лично ми е во некоја блуза или парфем и секогаш кога имам можност купувам, сум купувала и поскапи работи бидејќи ми е ќеф ама ако кажам за цена на другарките ќе ме гледаат како вонземјанец…
Од моето издание "Бизарни шпански епизоди": Еднаш, на средина од договорено кафе, пријателка запна да одиме на шопинг. Викам, ајдеe, why not И така одиме по продавниците веќе 2 часа, и во еден момент дури изнервирана вели: "Да си одиме, нема никаде...а и така веќе такви никој веќе не носи, глупи се " Ја прашувам што бара, да помогнам, бидејќи претходно ништо не рече. Епа бели искинати фармерки. Јас носев бели искинати фармерки
Твои пари твое право. Пуста љубомора и злоба...оти они немаат. И мене цел шкаф ми е брендиран,па шо. Ако ме прашаат шо носам ке им кажам,ако не никому ништо. Боже ме сачувај се лугево.
Човек (жив и здрав патем) кој за државата стои дека е починат и не постои во систем и не може да обнови лични документи, сега на адреса му стигнала покана за суд за сообраќаен прекршок на негово име. Северна вечна
Сакам да кажам дека кога свингам од град во град сум како друг чоек. Не знам дали е до атмосферата и слободата во поголемо место или едноставно луѓето ми се подраги таму. Ќе дае второто.
"Леле колку си слаба, па што толку си ослабела јадеш ли нешто, како стапчиња ти се нозете" А ти зошто си толку дебела? Ај оди изеди еден хамбургер да се смириш малку, мрш.
Многу почитувам не, не можам и не сакам како одговор. Со велење да и ќе видиме, со шетање по тавани, само се губи време и нерви за џабе. И бела лага е лага. Кажи ми и остави на мене да си одлучам како ќе се справам со тоа.
Ќе ми недостигаш драга С, уште толку малку време имаме заедно... Твојот збор знае да утеши, насмее, твоите совети се бесценети, животно искуство се... Ти благодарам од , ти посакувам сѐ најубаво во иднина...