Мрзеливост или не сакаат да бидат подвижна банка. Нели, тоа зависи од карактерот. Како и луѓето, така и парите не се вечни.
СДК односно да прашам дали на форумов има тема за машко-женски односи, пријателства, врски, согласувања, несогласувања и слично? Полн сум со идеи па да се замуабетиме.
Патриот не е оној кој останал во државава, можеби останале затоа што немаат можност да се иселат, баш "патриотите" се иселени, барем јас тие што ги знам, си имаат купено станови/куќи во странција, ама тука мудруваат како се сака и брани татковината, па нека дојдат и нека ја бранат, лесно е од далеку, еве јас сум во државава, па не сум патриот, да можам уште утре би се иселила. "Патриотите" се удираат во гради колку си ја сакаат државава, ама од преку океан, и секој можен продолжен викенд одат во Грција, ама многу си ја сакаат државава. Членката си пиша иселена е, ама не е патриот, не вее знамиња како некои "патриоти" со Бугарски пасоши, ако се патриоти не би земале Бугарски пасоши, ама тие се најгласни, и да, и јас кажувам дека сум од Македонија, а не сум патриот, не знам кој би кажал дека сме од Северна. Не верувам до сега некој така да кажал.
Го пробав она чудоно bubble tea. Поише пати добив deepthroat од топчињана коа ги шмукав него од оноа другото за цел живот
Куче да имаш ти е исто ко мало дете да имаш за ХХХ години.. Не е за слаби луѓе, капа доле до оние кои имаат две или повеќе.
Aма никој не сака Северна да сме, ниту јас, што можеме да направиме-ништо, името е сменето дали ни се допаѓало тоа на нас или не. И јас не сакам да вадам пасош со Северна, ама морам. Повеќе би извадила Бугарски да можам, барем со тој ќе можам да се иселам од Македонија.
Би сакал луѓето помалку да работат а повеќе да се дружат. На 5 луѓе им завртив никој не крена. Во просек 2 од 10 ми се јавуваат. А сите одговараат на пораки и се културни со мене и најчесто излегуваат со мене. Кој ќе тупи и чека три точки на Месинџер.
dali znaete nekoja aplikacija so moze da se primat i da se prakjat pari? jas znam za paypal ama paypal kaj nas vo mk ne raboti sakam da vadam pari od tiktok preku paypal ne mozam help
Зошто ли налетувам на психички нестабилни девојки и после само во круг ли се вртам?!Ама баш секогаш таква се погодува.
Јас кога го поставив истото прашање, се разбира преформулирано за во женски род и од прво лице, ми го кажаа следниот одговор, парафразирам: „шта зрачиш то и привлачиш“. Секако, ова е мое искуство, не кажувам дека за себе лично мораш да си го сфатиш.... Јас премногу лично си го сфатив, и нагло почнав со промени, позитивни.