1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.763
    Допаѓања:
    38.587
    Жалосно е што се уште има луѓе кои веруваат дека може да се заработи од кликање реклами.

@sj *O* Честитки

На Mumoftwo30, sj *O*, sino.o.oka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    5.093
    Грип, настинка, вирус што и да е ме снајде.

3. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    3.295
    Допаѓања:
    8.596
    Уште 98 дена до Божиќ и 93 дена до Нова Година а веќе почна да ме фаќа новогодишна и божиќна еуфорија благодарение на рилсовиве :rain::inlove::*::coffee:

Утре почнува октомври , времево надвор топло како во пролет, остануваат уште 3 месеци до божиќната и новогодишната магија, се надевам ќе има снег тој период, а не да врни во март..
    IMG_20240930_083839.jpg
    IMG_20240930_083854.jpg

На molikaMk, Mumoftwo30, Cindy.A99 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    15.726
    Од сите понеделници, денес луѓето се најкрш. Не знам како се за нијанса погласни/понапорни/понетрпеливи.

Сонце со дупли заби.

:coffee::coffee::coffee:

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    5.093
    Следите случајов со бијонсе, диди и останатите срања? Ау јас се запрепастив...

На Mumoftwo30, eliesaab и Rozevata им се допаѓа ова.
  6. Rozevata

Rozevata Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2024
    Пораки:
    580
    Допаѓања:
    1.257
    На DS10 и eliesaab им се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.397
    Да се донесе закон ко у УСА за оружје, у Македонија секоја жена да си носи бекатонка у џеб за говеда шо свират. Да ѝ го свирнам на мајка ти шо не те воспитала, коњ еден гаден. Отворил прозори на 0 степени, рокнал Нучи и свири ко вол..

Последна измена: 30 септември 2024
    На Mumoftwo30, Gosh, TammiB5 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.443
    Допаѓања:
    27.664
    Ќе почнат жените масовно да ги убиваат на мажите во Мк. Сами ќе се истребеме :rofl:
    Не сме ние за оружје

На Mumoftwo30, blackpanter и Feminka22 им се допаѓа ова.
  9. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    57.631
    Времево надвор како лажи, седиш на сонце и пак студи. Барем облачно да беше, повеќе ќе се трпеше. :|
    Лето врати се, простено ти е. :?:

На Mumoftwo30, blackpanter, Anyshka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    3.224
    Допаѓања:
    5.093
    FB_IMG_1727701416116.jpg

На MeowMeow, Mumoftwo30, Cosmic Girl и 4 други им се допаѓа ова.
  11. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    2.263
    Не се нормални,господ на помош +

12. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    10.548
    Најголемо БОГАТСТВО кое може да им го оставите на Вашите деца е неизвалканото презиме, одлично образование и беспрекорно домашно воспитување.

Сѐ друго се само предмети и пари со лажен сјај!!!!!

На Cosmic Girl, Rozevata, Billy Idol и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.563
    Допаѓања:
    14.517
    Има за жал. На социјални мрежи сум начекала некои такви, таму бар лесно си ги истураат фрустрациите и се покажуваат какви се. Посебно грдо и запрепастувачко е кога ќе почнат со колнења "да ти умре најмилото" и слични работи.. Мислам, не личи такви отрови да се фрлаат, па колку и да си гневен. Имало и други работи кои боделе очи.
    И пак не можам да поверувам како излегува тоа од личност која е љубител на животни.

Не можам да го заборавам тоа рандом маче кое самото ми дојде на клупа и во скут ми седна. :inlove:
    Не го ни знаев, првпат го сретнав. Знам дека се плашливи, претпазливи и потешко стекнуваат доверба, ова беше нешто посебно. Сум имала и претходно такви искуства со питоми мачиња, ама ова стварно неодоливо беше. Се понашаше скроз лабаво како моево куче кое има 11 години, и знае како дишам што се вика. Така да ти скокне и да сака цело време да се гали. :inlove:

И да не си обожавател толку, како нема да ги засакаш?
    Само гомно човек без душа можеш да си, да имаш во семејството животни, а да не сакаш ич да се приврзеш со нив, на никаков начин, да не зборам па да си груб, насилен со нив и да сакаш да ги повредиш.. Гниди гнасни.

На MeowMeow, nextredstyle и FridaodaMk им се допаѓа ова.
  14. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.910
    Допаѓања:
    23.779
    Има еден историски лик што сакал животни многу ама денес е познат по друга причина:)
    На Х му почнува презимето.

Тие што шетаат кучиња неодговорно спаѓаат во злобните или? Оти за мене се скоро на исто место со убијци. Можда не толку ама потенцијални.

На LiquidLuna и Gosh им се допаѓа ова.
  15. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.465
    Допаѓања:
    12.265
    @Munchmallow20 во секое правило има исклучок:D па тие што шетаат неодговорно не ни сакат животни, многу ги имаат од тренд да е расно, па да го силат на други кучиња...мачки.... Јас кажувам за оние што вистински сакаат и се посветени... има разлика

16. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.563
    Допаѓања:
    14.517
    Секако дека да. Што се друго освен амеби, кај амеби па и злобни. Чим свесно дозволуваш беља да се деси некоја, па и откако ќе се деси пак си ист кретен ко тој еден у комшии болесник.

Не знае он да врзе куче на поводник, го боли кур дали ги загрозува луѓето или другите животни. Не јадел ќотек тој, ама добар ќотек, со збор видовме дека не се разбира. Одамна не сум го видела, не знам ни точно кај живее ропакот.

На Herrera, MeowMeow, LiquidLuna и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Munchmallow20

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.910
    Допаѓања:
    23.779
    Јас познавам такви што кучето го сакаат најмногу, не го борат, го хранат со не знам какви специјална курназ храна, ама ако те нападне кучето, ти си го испровоцирал.

На Gosh и Adidas888 им се допаѓа ова.
  18. Munchmallow20

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.910
    Допаѓања:
    23.779
    Па и многу ми се јаки кога плачат оти во такси не им давале да се возат со куче.
    Златен колку време потроши ти од животот да го истренираш прво?
    Никој не е будала потенцијално диво животно да вози во кола два на два простор кај што нема простор да се браниш. Велам диво оти недресирано куче е повеќе волк во себе.
    Тоа инстинкт што толку милуваат да го спомнат е моментална брза реакција и не е нешто разумно или причинско- последична реакција. Фала богу со добар тренинг се потиснуваат тие инстинкти.

А имам и јас во зграда едно магаре, досега трипати нападнало други помали кучиња по комшии, да тужеа, досега ќе го успиеја дефинитивно.
    Имам комшии со пудлица, абе малово е најмилото нешто да го видиш и пред мои очи магарево го фати со заби еднаш.

На SummerGirl, Mrs. right и Adidas888 им се допаѓа ова.
  19. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.443
    Допаѓања:
    27.664
    Претеруваат веќе со тие кучињата.
    Зошто се возеле во такси - зошто не се возеле во такси, зошто ги ловеле дивите кучиња - зошто не ги ловеле, зошто го пуштале кучето да трча слободно - зошто не го пуштале, зошто ги продавале во пет шоп- зошто не ги продавале во пет шоп.

Едино шо сфатив е дека на овој народ ништо не му е погодено.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.563
    Допаѓања:
    14.517
    Абе види, треба да има такви пет френдли такси компании, ама претходно со најава да иде тоа.
    А да плачат ко што викаш дека не дозволува секој да се качи со куче, е дебилно. Тие правила нема кучкарите да ги одредуваат, многу се занесуваат и аздисуваат некои од нив. Ете, има разно разни причини зашто некој не дозволува со куче.

Не е куче за секого и тоа е тоа. Некои од нив самите не можат да се пазат и чуваат, куче ќе чувале и дресирале..

Ме нервира помодарство што стана, или од курч да зимаш такви доминанти раси.. Одговорност нула, ама битно да се чаламиме.

На LiquidLuna, nextredstyle, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.