Трагедија секунда која го менува текот на животот.Сочуство до роднините на загинатите и брзо опоравување на повредените.
Кажа образовани, не интелигентни. А и да се интелигентни, можеби не можат да се поврзат со некого доволно.
Си ја знаат вредноста и не прифаќаат ништо под она што заслужуваат и/или се изгореле убаво во минатото па сега се попаметни во изборот. Подобро да е сам човек отколку со било кој колку само да се речи дека е во врска. There are plenty of fish in the sea, but the sea is polluted.
Легендата вели дека истото се запрашала и некоја Геа на форумов, пред отприлика 13 години https://forum.femina.mk/threads/Дали-мажите-се-плашат-од-амбициозни-жени.6837/ За убавите заби и облека не сме размислувале
Не можеш да очекуваш дека некој се сака себе или ќе те сака тебе, ако нема убави и здрави заби, тоа е најважно..
Значи не и реплицирајте на Нина,после ќе пишува оти на рает не била од нас,а кога поставува прашања не знаеш крајот како да им го фатиш
Можда и таква тема имаше-дали би биле со некој што нема убави заби. Забите се...како да кажам... моментален фактор. Најважното е за секого различно
Се е тоа во ред, ама јас сепак сметам дека најубав може да е, ако има жолти заби, џабе му е, и обратно, ако кога ќе се насмее видиш убави заби, значи убава насмевка, и да не е прелепотан, исто како да е.. Како си?
Ќе си најде некоја баба што има исто така импланти од 6000 евра, јас повеќе сакам природни негувани заби..
Ретко која таква е паметна и скромна. Баш повеќето такви не можат да си најдат дечко бидејќи не се паметни. Не се интелигентни или на ниско ниво се. Летаат високо. Мерат длабочина на џеб наместо на душа.
Ништо одпаднав ептен генетски ми паднаа забите импланти сум Вечер нема спање, дијазепам и во ѕид ќе гледам