Сакам да прашам...?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Hipica, 16 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Роднини немаат тоа е маката, а за другарка ..пошто ги има и порано чувано, сум и рекла ако не можам јас ќе пратам другарка... и викала ок ама знаеш ние тебе те сакаме..Друга работа е што јас не сакам пак да останам цело лето тука, а таа да гио прати децата во друг град...не знам хаос ми е се. Коа ги прака некаде не ми најавува јас да си испланирам па си се досадувам по дома....не знам како да постапам, дали да и кажам искрено или како...

2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Јас мислам дека треба отворено да разговарате и да се договорите добро така што и на двете ќе ви одговара.Не е убаво со заобиколување да и зборуваш...така само повеќе ке се нервираш :)

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    А зошто идеш ако не и се децата дома? Јас мислам да бидеш искрена ,валда ќе го цени тоа :)

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Па и јас се надевам дека ќе го цени тоа, башка знае дека дечко ми ќе иде сам...знае дека сме биле другари и дека сме кратко во врска, сеа за во охрид она сама ми кажа остани повеќе дена, ама јас се вратив. Мислам дека баш поради тоа што ја чекам и сега , а и минатото лето, не би требало да ми прави проблем.

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Си дојде братучед ми од Америка со жена му и двете мали близначиња(машко и девојче)...Сакам да прашам - што да им купам? Прв пат сега доаѓаат..Имаат 10 месеци... :?:

6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Паа, мислам дека е подобро да им дадеш пари. Ако сакаш да им купиш нешто поубаво, повредно, ќе си имаат проблеми на враќање во Америка, царини, такси итн итн. Прашај ги подобро, оти џабе ќе си ги дадеш парите.

Доколку си со намера да им купиш нешто, ете од мерак, можеш некој мал, штосен сувенир од Македонија. Има од тие куклите во народни носии, едно машко и едно женско можеш да купиш. :wasntme:

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Милки ако не знаеш што сакаат , тогаш е подобро да им дадеш пари па родителите ќе им купат тоа што сакаат дечињата или нешто што им треба . Ако купиш нешто ќе треба да му ја мислиш дали ќе им се допаѓа , дали им треба .. :)

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    СДП знае некој каде во Струмица има часови по карате? И дали воопшто има? :)

9. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    63
    Мислам дека имаше тема за тампони, само неможам да ја најдам. Помош може?

10. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Anyone??? :?:

11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
  12. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    telo/upotreba-na-tamponi-t303/ ;)

13. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Зошто не им купиш некоја играчка, и за машкото нешто комбилизонче, или маиче и панталончиња, а на женското фустанче :) Сонциња :inlove:

14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас не сум за давање пари. Предпоставувам дека веќе си имаат што им треба :) не дека можеш да им земеш нешто кој знае колку вредно што им треба во животот. Подобро земи им нешто, без разлика на вредноста, нешто интересно и необично, да им биде како едно сеќавање од Македонија и оваа посета :) нешто што е карактеристично за тука, што не би можеле таму да го најдат...
    Многу се малечки, инаку јас така луѓе од америка пречекувам со Милка :D другарка ми се радуваше ко мало дете на чоколадата

15. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Штом им е прв пат тогаш купи им нешто што кога ќе пораснат ќе ги потсетува на Македонија, нешто карактеристично, можеш кукли во народни носии или нешто слично. ;)

16. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Што толку мора да не е нешто што ќе им остане :D Они пак ке доаѓаат најверојатно :^) :D Нешто корисно купи им , што ќе си го изнаносат ;) А Милка, 10месечно бебе, не знам дали јаде!

17. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Што проблем има фејсбуков?

Нешто пак му правеле, не можам да се уклучам на чет, ми вика “Побрз пат да пратите порака
    Притиснете на долното копче за да започнете разговор со пријателите на кои најмногу им пишувате пораки.“
    Е, сега, прашањето, кај по ѓаволите се наоѓа тоа долно копче?? Овде ништо нема :devil: :devil: :devil:

18. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    СДП дали имате предлог за некоја екстра лесна плетенка за фризурата за вечерва :wasntme:

Бај д веј , имам густа виткана коса :)

19. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

http://notformen.mk/moda-i-ubavina/kosa ... tenki.html

20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    сдп има ли некој расположен од неготино или некој што бил на базен во неготино да ми пише лп да го прашам нешто? :?: :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.