Извини, се знаеме? И јас сакам да се омажаааам!!!! Упс, ај дид ит тоа више ехееее. Сум закаснила за темава и сега сум офтопик.
Сакам да се омажам зошто да не. Ама се во свое време зар не Чекај сеа да си ја средам кариерата си викам а после 5 години нема да се откачам од Спојлер секс и тоа безбеден нема да се плашам хахахах
Kje se plasish , kje se plashis....koga kje si rodish 2-3 dechinja I kje mislish deka ti se dosta......oho ho itoa kako kje se plashish
Па и богами е луксуз мажените најдобро си знаат. Има задоволства во бракот, ама секое задоволство се плаќа, вака или така
На тебе ако ти е црно на друг му е бело, како што вика Калиопи црно и бело е се. Зависи колку ќе се потрудиш да го избелиш. Со хидроген ќе го избелиш ама нема да биде тоа вистинското, тоа ти е белење по брза постапка. Ако веќе не можеш на природен начин, пробај со хидроген. Спојлер Со терминот хидроген метафорички мислев на пари
Нема да пропадне светот ако некој воопшто не се омажи/ожени.Јас лично ќе стапам во брак бидејќи веќе се чувствувам спремна, го имам вистинскиот човек до мене и сакам да го направам тоа.Ако некој не сака да се мажи/жени веднаш е стигматизиран од околината.Навистина не ми е јасна потребата на луѓето да кажуваат како некој треба да живее.Ако не се вклопиш во тој општествен калап наречен брак, едноставно ти фали нешто, тераш кариера, се правиш наудрен.Едноставно го почитувам правото на избор на секој човек.Никого не осудувам.Можеби некој не сака брак, можеби сака да живее без тоа парче хартија.Не мора да биде осудуван заради тоа.Треба да се почитува индивидуалноста, посебноста, оригиналноста на една личност, а не да се оценува низ призмата на општествено прифатеното однесување.
Што има тука за плашење Ке имаш занимација Никогаш досадно Секогаш нешто ново А свекрвата ако ми се погоди мх мх мх А ина4е сакам да имам 5 деца хахаха 2*2 и +1 проста математика
Сакам да се омажам,да имав уште партнер и тој да сакаше. мм и да, да е онака како што замислувам Аххх мечти.
Па не е страшен бракот. Јас сакам. Што може побрзо. Наместо дали другиот пишал, зошто не се јавил итн, во брак барем двајцата се тука, еден покрај друг. И насабајле сакам да му варам кафе на некој. А навечер, да си ја одморам душата во прегратка.