Саκам и јас убава вечеρ со @Petar80 @КикиМаус @winter flower и останатото дρуштво од игρиве. Саκам да слушнам неκој.
Има има,на аватарите нивни ама,кој од кој се да не тргнеш очи од нив Сакам некој непристоен предлог сега од либето
Сакам и јас од либето непристоен предлог. @winter flower знам на кого имаш мерак. Сакам крофни и кафе.
Сакам и јас,еве чекам друшките да ми дојдат ама на палачинки Сакам едно брзо количе * самерке дај кажи го, сега сите во мисла ги стави
Не сакам коли. @winter flower дечкото што прв има пишано на оваа страна. Сакам да ја запознаам @winter flower
Сакам и јас да те запознаам тебе,дечкото што има пишано на оваа страна прв и кикица да не ја заборавиме Сакам денес вие тројца да бидете многу весели!
Ако не се лажам Ненад Пантовиќ е на аватар ама ми треба потврда од @Petar80 Сакам и јас да се приклучи за да те дружи зошто отидов јас да моткам палачинки (морам да се покажам сега за Петрето) Сакам некоја чашка јегер!
Сакам тивка музика, ама без вино. @Petar80 се спрема за вечерната журка. Сакам масажа со етерични масла, ама да ме масира некој згоден маж.
Тууу Самарке ќе платам некој ако треба 3 дена пекаш за масажа а на Петре не му текнува Сакам да го фатам ливчето спортска
Сакам Машала машала Ајде па утре те очекувам да се пофалиш како се покажал Петре наш Сакам да јадам нешто мрсно
Не сакам да јадам мрсно. @КикиМаус ќе ти ја опишам масажата, па можеби и ти ќе посакаш. Сакам масажа со хепи енд.