Еве една интересна тема да се дружиме и запознаеме повеќе Имено еден член ќе одговара искрено (колку што може секако ) на прашањата поставени од членовите. А членовите имаат улога на напаѓачи во смисла - напад со прашања. Еве ПРАВИЛА: Поставувате колку сакате прашања одеднаш. Прашањата не смеат да бидат премногу интимни или навредливи, но да не се ни премногу општи. Секој член може да постави повеќе пати прашања. И поставувате повеќе прашања во една порака Членот кој е повикан да се бори сам против сите, одговара на прашањата во текот на 24 часа. Не мора да чека да се соберат многу прашања, туку може да одговара на веќе поставените веднаш. Членот може да искористи три џокери во текот на играта. Откако ќе му помине терминот од 24 часа, ги одговара последните прашања и во таа порака го предложува следниот кандидат. Е така... Ајде бидејќи нема жртви за почеток ја сум кандидат
Од Прилеп Имам 17 Учам не работам... Следна жртва mesage,барем така разбрав треба да предложам јас...
Колку години имаш? Од каде си? Во кое школо учиш? Кое е твоето хоби? Колку миленици си имала досега? Многу прашања, но да не ти е досадно.
Имам 14 години. Скопје. Тихомир Милошевски. Фудбал. До сега 4. .................................. Не. Едно..
Сега ќе те скапам со прашања. Каде си родена? Кога си радена? Кој ти е омилен предмет во школо? Кој предмет во школо најмногу го мразиш? Кој ти е омилен наставник? Кој наставник најмногу мразиш? (некои од прашањава знам)
Во Охрид. не одговарам sorry. Етика Германски (инаку и таа ми е петка) Музичко Физичко (јас пак си одоворив аку?)