Иако поминале многу 24 часа хаха Во кој месец си родена? Колку години имаш? Од каде си? Дали сакаш животни?
Омилен период од годината? Омилена држава? Волк или лисица? Да би можела, дали би заминала од мкд? Дали сакаш да читаш книги? Ако да, која ти е омилена? Дали имаш домашно милениче? Колку често седиш на форумов? Дали си среќна со пријателствата кои ги имаш створено на форумов? ---- пс. на крајот на денот човекот кој сега одговара предлага кој следен? Малку не ми се јасни правилата ама барем знам дека прашања треба да ставаме
Есен. Финска. Волк. Би сакала да останам овде освен ако не тргне нешто на полошо. Сакам. Омилена ми е Кодот на Да Винчи од Ден Браун. Имам. Секој ден се уклучивам освен кога ќе снемам интернет. Немам уште створено пријателство со некој.
Значи со последната тура прашања се предложува следен кандидат. На овај начин и баш поќе ќе се живни темната ако си наоѓаме некој кој сакаме да го „малтретираме“ И овој делот со џокерите не сфатив ама ајде ако ахахха @Bitter-Sweet
Со тоа џокер можеби се мисли на тоа ако се постави прашање некое научно, за некој град, држава, планина, ако не го знаеме. Не знам, не е тука креаторката на играва да каже точно.
Колку години имаш? Омилено животно? Од што се плашиш? Омилена боја? Што си во хороскоп? Кога ја почна првата врска? Кој ти е куќниот број (на адресата)? Каков телефон имаш?
Омилена држава? Омилена валута? Омилено годишно време? Омилено овошје? Омилен зеленчук? Мачки/кучиња? Колку време одвојуваш за форумов? Дали имаш многу слободно време? @Feminka22 утре ќе те рушам од прашања, нека помини денешната кандидатка само
@Feminka22 ете стигна и ти на ред Омилена книга? Омилен автор? Омилен актер? Омилена актерка? Омилен филм? Омилена серија? Омилен цртан? Омилен пејач? Омилена пејачка? Омилен бенд? Омилена песна? Омилено милениче? Колку време одвојуваш на форумов? Пријателства кои ги имаш стекнато на форумов? Омилена држава? Омилен град? Дали си задоволна од тоа што го имаш? Дали ќе предложиш следен за темава за да ја живниме малце зошто со кандидати нема уште долго да оди? Дур го пишував мислењето се до омилена песна се чувствувам кога бев мала и пишував лексикон па сите да одговараат ахахаххаха Ајде сега чекам одговори јас
Лелеее ownkee.Епа вака: 1.The fault in our stars 2.Немам 3.Paul Walker i Vin Diesel 4.незнам,немам 5.Fast and furious 7 6.Никита 7.Том и Џери 8.Џастин Бибер (и Лил Вејн) 9.Ники Минаж 10.Coldplay 11.од Coldplay-Hymn for the weekend 12.Мачка 13.Многу 14.Немам 15.Шпанија и Германија 16.Барселона разбира се 17.Да 18. еве @Someonespecial нека биде za Speci: 1.Каде си родена? 2.Колку години имаш? 3.Дали чуваш некое милениче? 4.За кој клуб навиваш? 5.Дали си пушач? 6.Со кој од форумов би сакала да се запознаеш? 7.Каква боја на очи имаш? 8.Имаш ли момче? 9.Која земја/град би сакала да ги посетиш? Доста се мислам.
Што најмноги те прави среќна? Со кого последно се скара? Најубава боја на очи? Колку пријател(к)и имаш (најблиски) ? Првата симпатија и првата врска? Што може да те изнервира? Колку години сакаш да живееш? Омилена книга? Што најмногу сакаш да јадеш? Која карактерна особина ја цениш најмногу кај луѓето?
За Сепеци утре ќе прашуваме, денес тебе те цедиме @Feminka22 Како шо гледаш, нема и неа да ја штедам утре од прашања.
Јес, јес, еден човек на еден ден, предложениот чоек - другиот ден И после то го цедиме тој чоек Па нов ахахах
1.Гледајќи ги моите како се среќни и кога Барса тепа 2.Другарка 3. 3/4 4.6то свиѓав еден(зелен мозок),сум немала дечко досега 5.Ако некој ми закача фамилија или Барса,и ако се мајтапи со мене 6.Колку ми е судено толку. 7.Одговорив горе.The fault in our stars 8.Тестенини 9.Искреноста