1. Хрватска 2. Зима 3. Тука ќе го искористам џокерот (смеам два видов во правилата) 4. Да ауди. Баш таква сакам. 5. Да. 6. Варени јајца, свински врат и сирење.
- Како реагираш кога си нервозен? - Дали имаш добиено најглуп совет и тие криво што си го послушал? - Ако се вратиш 5 години наназад на што прво би си се изнасмеал? - Што мислиш која е најпреценетата работа на светот? - Која е една мала работа што те радува секогаш? - Ако секој ден мора да јадеш иста храна цел месец што ќе избереш? - Која песна автоматски ти ја крева енергијата? - Доколку мораш да патуваш низ време, каде би отишол напред или назад? - Ако имаш шанса да отвориш сосема нов предмет на училиште што би се учело таму? - Според тебе, во што најмногу луѓето претеруваат? - Која е најчудната животна лекција што си ја слушнал, а стварно функционира? - Ако можеш да направиш нов вкус на сладолед каков би бил и како би се викал?
Мислам дека е време друг да напаѓаме 1.5 час не менуваат ништо. Треба колку што прочитав јас да предложам друг. @Tropical Heat може сега тебе да те напаѓаме?
Извини не видов дека има уште. - Ако сум малку нервозен никој нема да примети, ако сум многу на сите ќе се испонашам. -мислам не - На тоа колку сум бил наивен - Љубовта - Напред - Во фалење -никоја -вкус на кромид би се викал сладок кромид
- Која би била твојата најглупа супермоќ, но сепак корисна? - Омилено животно и зошто? - Кое место сакаш да го посетиш? - Омилена физичка активност? - Каква музика слушаш? - Твоето хоби? - Дали веруваш во надприродни работи?
1. Што правиш во слободно време? 2. Омилен фудбалер? 3. Да можеш да живееш еден ист ден од минатото постојано, кој ден би било тоа? 4. Дали веруваш во живот после смрта? 5. Со која личност од твојот живот сакаш да си заробен на пуст остров? 6. Песна која ја мразиш? 7. Кои 3 збора можат да те опишат? 8. Во која облека се чувствуваш најудобно? 9. Која ти е професија од соништата? 10. Да можеш да избереш каков живот ќе живееш, дали би го избрал овој сега што го живееш и зошто?
1.Кога ќе дигнам веѓа да паѓаат панталоните на тие што ги свиѓам. 2.Мачки, пошто се најкјут животинки 3.Тропско некое 4. Возење велосипед 5.Карл Кокс у последно време на рипит 6.игрици 7.Да 1. лежам 2.Fabian Schаr 3.Еден зимски ден кога се санкав на шапка со сестра ми 4. Да 5. не го знаеш.. 6 7.honest, loyal, uniquexD 8.Vo oversize dukser samo 9. Popularna pisatelka 10. Ne, posho e boring as hell
- Какви книги би пишувала? - Змија или жаба? - Имаш тетоважи? - Каде се гледаш за 5 годин? - Веруваш во љубов на прв поглед? - Дали сакаш поклони? - Омилен пијалок?
- Кој е твојот најлош изговор што си го искористилa за да не одиш некаде? - Која е твојата идеална работа? - Ако има Олимписки игри за најчудна навика со која ќе се натпреваруваш? - Омилен актер? - Дали би работела да плашиш гулаби во парк? - Со кое животно сакаш да разговараш? - Каков закон сакаш да донесиш? - Дали некогаш си се преправала дека зборуваш на телефон за да избегнеш некој? - Кој е најчудниот предмет што си го носел во ташна/ранац? - Кој е најнепотребниот изговор што си му дала на некој за да не одговориш на порака? - Што е најмалата работа што те изнервирала како голема?
- Нема да бидам у земјава - Разрешувач на мистерии -Немам али ај Крис Еванс пошто е -Да -Со змија -Нешто за поголеми права и заштита на животни - Секојдневно - Не знам дали да кажам - Не сум дала изговор - /