Па така е , вмровците кој цело време викаат дека не се насилни , се докажува спротивното , тепање на новинари.... Без разлика , што прашање е , и мајка да ти опцуе , според законот не смееш да нападнеш физички некое лице, ако си вербално повреден од некого , ќе го пријавиш во полиција и ќе добие парична казна дечкото. (Така направи Грујо на Заев , и Заев си плати 50 илјади евра мислам казна за вербална навреда или како и да е) Али тоа е , ако ништо друго го поштуем Саше оти знае да им се качи на нерви а и добро ги трола , доволно да им изнуди реакции .... а не е мала работа кога вице премиер ќе нападне граѓанин на РМ. и Се разбира одма има трол-постови
А некој функционер на СДСМ физички нападнеше новинар од Сител какви ќе беа реакциите? Вероватно тој некој до сега би бил во притвор. А Пешо го преставија како жртва. Душичаката била малтретирана. Кое малтретирање ? Новинар му поставил прашање. Политико е вулгарел и без усул да. Меѓутоа го почитувам многу повеќе од морончињана на владинине гласила. Барем има топки човекот се да си праша во фаца. И на овие од власта и на квази новинариве, што исто така на неколку наврати го напднаа со боксови и со спрејови, треба да знаат дека Политико е производ на нивниот начин на фукнционирање последниве 9 години. Кога на се сакаш да ставиш цензура, нормално е да се појави некој бунтовник од калиброт на Политико. Да не постоеше режимов, вероватно никој не би го знаел ни Саше . Вмровчињава се вадат дека бил досаден ги напнувал бла бла. И папарацо да е да го слика додека се секса со жена му нема право да го нападне. За се си постои законска разврска.
Mnogu ubavo mu storile na Sase Politiki koj kurac e toj sto se zamisluva deka e glavna faca u mkd A kako sto gledam sam saka da jade kjotek samo da stekna populizzam i onaka dosega nikoj i ne slusnal za nego...
Добро е што со еден шамар си помина. Јас да сум без 2-3 ребра и 2-3 заба не го пуштам да оди. А очите... да неможе во телефонот да погледне...
Е кој де кој? Кажи некој, некој што е типов на Саше, што провоцира. Мене ми иде да му лупнам една што го гледам а не па вака да ми се понаша.
Латас не паѓа на ова ниво на Саше. Латас си лае на вести каде што треба, не досаѓа како ретардирана мува се врти околу луѓево! Друго е на телевизор, ќе свртиш на друга програма и немора да гледаш. А на овој начин - мора да му лупнеш една! Ова е малтретирање!
A-ha e bash Latas ne dosagja kako retardirana muva, hahahahaha. Latas e dno na dnoto. Na ovie ako im smeta Sashe ili ignore ili neka mu viknat obezbeduvanje, ne tie lichno da go shamaraat i klocaat, sramota e ova shto se sluchuva.
По дно од Саше не постои - нема ни да постои... И не гледам ништо срамотно, и функционерите се луѓе од крв и месо како нас. Секој така би изреагирал за да се мавне. Јас кога имам мува во собата што се врти околку мене зимам и ја чпатнувам, нема потреба да викам некој друг да го направи тоа.
Tebe lichno ne ti se mota Sashe da ti dosagja pa pak ti ide da mu ja puknesh edna. Epa isto i Latas. Se razbirame, taka?