Што побрзо бегај и што е можно подалеку од него. Не чекај ни секунд. И нова година ќе ти донесе нов почеток на твојот живот.
@Rochelyne Fox девојче, БЕГАЈ, ова што го читам не да не е нормално, туку е настрано, во вистинска смисла на зборот. Сме читале за многу мамини синови, ама за ваква ситуација до сега нит сум слушнала, нит сум прочитала ни овде, ни било каде. Тие двајца имаат проблем со главата, ама буквално. Ваквите треба со име и презиме да ги знаеме сите јавно, за да не се зафркне некоја друга и да си губи време со него. Не ти требаат вакви луѓе во животот, верувај ми дека многу повеќе ќе бидеш среќна без него, овие никогаш нема да се оправат, секогаш ќе останат вакви, а ти ќе се уништиш психички и физички ако останеш со него. Животот е пред тебе, подобро биди сама некој период, со тек на време ќе си најдеш некој што ќе те заслужува и со кој навистина ќе бидеш среќна. Со овој никогаш нема да бидеш среќна, поготово па деца кога ќе имате утре, ако воопшто мајка му му дозволи да има деца со тебе, зашто очигледно нејзе и смета да сте интимни. А татко има дечково, брат, сестра нешто? Што мислат они за ова? Мајка му прави нешто во животот, оди на работа? Отсекогаш било вака? Друштво некое имате, се дружи он со некој? Што мислат сите одоколу за ова? И што толку збори со мајка му, викаш на ручек му е пуштена камера, и што зборат? Вчера спиел таму, најсериозно прашувам, има соба негова таму, спие сам или со мајка му спие? Дали си пробала да збориш со него? Дали е свесен колку тоа што го прават со мајка му не е нормално? Што вика он на тоа? Ова како на оние психопатскине филмови, ау ау ау, Бог да чува. Болни луѓе. Мислев се имам слушнато, не можам да се изначудам.
Devojce stani I odi si od tamu soberi si gi stvarite I odi si nez samo zasto ne si otisla I ti kaj svekrvata ti da spies I kade e tatko mu brat sestra Ima li
Боже ми опрости оваа мајка му не сакам да грешам душа,ама не е нормална..оваа заљубена е у синот... Бегај си ќе си најдеш некој нормален, пошто за мене не е нормален да спие кај мајка му за Н.Г. покрај девојка дома... Ти ќе си се спасиш и ќе си најдеш среќа, да не се разочаруваш да мислиш сама дека ќе останеш,па ради тоа да го трпиш...никој сам не останал не се замарај.Болни луѓе не ти требаат
Бегај дури те држат нозе .... фала му на господ па си ги согледала работите навреме ,каков момент девојче чекаш..па па па господ да ни даде памет на сите па и на овие ...
Само ќе ти кажам браво. Никогаш не е доцна да ја направиш правилната одлука, и ти посакувам да ти се врати со убаво со следниот се лошо што си истрпела со овој.
Супер е тоа што ќе заминеш, нема дискусија дека дечко ти и мајка му не се нормални, ама не кажа дали го напаѓаш физички дечко ти? Пошто рече дека некогаш ти пука филмот од сиве работи што тој ги прави и доаѓате до тепање. Ако е така, да знаеш дека оваа подршка што ја доби од сите членки, немаше да ја добиеш затоа што колку што е лошо тоа што дечко ти е приврзан со мајка му ко мало дете, толку е и лошо тоа што ти го напаѓаш физички, уствари и полошо. Го избегнуваш одговорот, ама нема врска, ти си знаеш како е стварно, ама доколку е така, а мислам дека е, и нив двајца им треба стручна помош, ама и ти запрашај се дали треба да правиш нешто за тоа што си го оправдуваш тепањето со "некогаш ми пука филмот". Затоа што ако не беа иницирани тепачките од твоја страна, , овде за тоа ќе зборувавме, ама некако не ги спомнуваш. Не смееш ни да помислиш дека можеш рака да кренеш на некого. Тоа што тој го прави со мајка му, доколку ти пречи, можеш само да раскинеш. А да се тепаш, мислејќи дека тоа е во ред, ти реков, е многу полошо одколку тоа неговото.
Mnogu somnitelen e ovoj post jas mislam oti nekoj trola prvo ne kazuva kade e svekor I sto so nego vtoro ne kazuva zasto razgovarat majkata I sinot I treto ne kazuva dali ona go tepa deckoto I I dali deckoto Ima brat ili sestra
Ниедна жена нема никогаш да биде доволна за синот нејзин само она една е мајка да може на цицка би го држела цело време да цица и да не се одвои се прашувам кога ќе умре која ќе го гледа
Верувај на кумот мајката е таква жена што не дозболи до ниедна да се земе ене го скоро 40 години има и сами двајцата си седат таа пцуе како кочијаш некој ужасие. Али да постојат такви мамини синови само мама готви,пере,чисти најубаво од сите ниедна друга жена не
Mila tuka Ima mnogu nejasnotii prvo ne kazuva dali deckoto ja tepa na nea ili ona na nego vtoro ne kazuva zasto se tepackite treto ne kazuva kade e svekor I I dali deckoto ima brat sestra cetvrto ne kazuva zasto razgovaraat sekojden majkata I sinot a sto ima mamini sinovi ima I mojot e mamin sin
Не е битно дали е трол или не. Може има некоја членка во слична ситуација, па ќе си причита мислења. Ништо не е џабе. А свекорот кај е што е, дали има брат сестра не е ич битно за ситуацијава