Abe mozda Ima ama ima I zeni sto gi maltretirat na mazite od kade da znaeme dali svekrvata se javuva sekoj den zatoa da gleda dali snaata go maltretira na sin I ne kazuva zasto razgovaraat zasto se tepackite
Сериозна е. Има ретки случаи кадешто жените вршат насилство врз мажите. Не знаеме зошто доаѓало до тепачки. Можеби го проверува мајка му да не го тепа.
Ne ne znaci bez pricina ne e stom majka mu se javuva sekoj den da zboruva so nego bez pricina ne e I stom e izbegal od nea za nova God da ne slavat zaedno bez nisto ne e
Не зафркавај малечка. Женава го тепа мажот цело време па мајка му 24/7 е на телефон со него затоа, а? Да видам, да не поверувам.
Причина за тепање нема!!! Тоа не е решение за ништо. И да е трол ние не можеме да знаеме, на крај краева ова е форум кој колку сака ќе каже и ние само според кажаното можеме да одговориме,па ако е трол сега тоа е,ние сме си дале мислења.
Почитувани членови ве молам коментирајте околу проблемот, ако сметате дека некој е трол пријавете, воздржете се и од лични навреди едни кон други. @Meckicja пишувај појасно и користи соодветна интерпункција. Секое наредно коментирање надвор од темава ќе биде санкционирано. Среќни празници на сите вас
Ne e resenie tocno tepanjeto ama za pricina sígurno Ima pricina stom majka mu se javuva sekoj den stom razgovaraat po cel den stom on e izbegal od nea za nova God Ima nesto no oni si znaat najubavo sto e
Сеа претеравте со филмовиве. Значи држете се до она што е кажано, не режирајте кога не знаете што се случува.
Ама шала на страна сериозно некои жени имаат ваков проблем. Туфкање и мислење од напред кој каде ќе седи.
Во наша кола кај сакам ќе седам, ако најчесто се возам напред, ако и се згреши да седне, ќе и речам извини тука јас седам, ако си со дете седни си назад со детето, ама ако не си со дете, ако се возите секогаш со маж ти напред кога сте сами, нема што да седиш назад кога ќе дојде таа. Зошто воопшто дилема за прашањево. Освен ако и се лоши во возење, остави ја нека гледа напред
А што е битно кој седи напред а кој назад? Не знам дали јас пропуштам нешто што е битно околу местото на седење во кола, ама да му кажам на кој и да било што веке седнал на совозачко да стане стварно не би ми паднало на памет. Според некои мислења во темава ми се чини дека ставањето на нашите "потреби" на прво место често е само изговор да се оправда себичност и немање на општа култура.
Во македонија е најнормално да се карактеризира некој ко себичен затоа што не дозволува да газат преку него пошто се очекува од жената да ќути и да почитува свекрва иако свекрвата не ја почитува нејзе. Најопшта култура е да не седнуваш напред до син ти кога тој има жена. Ко што е најопшта култура да се ракуваш со некого кога ќе се запознаеш. Ко што се употребуваат Фала и Те молам и Извини. Ама ако, ќутете си и полнете ја темава.
Ако они тргнале од негде, па ме зимаат, не мајка му само, било кој да е бизарно е да го станувам. Ми се десило тоа, со мајка му никогаш, но најчесто брат му или другар некој ќе тргнат да станат, ќе ги оставам. А ако тргнуваме заедно, се знае, нема дискусија, јас и он сме напред. Седиште е, 5 мин вожња, не е трон па да не го давам, да ги преместувам и да правам циркуси. Не ретко сме се возеле со татко ми и мајка ми и сум го оставала татко ми да седи напред. Има напорни свекрви што се замараат со ова и што се инаетат. Мене тоа ми е глупост и замарање мозок.
Не би рекла дека седнување напред во кола е газење... премногу драма за ништо. Нека не е свекрва кој и да било може да е. Его до плафон. Искрено би се запрашала накај терам јас со животот ако се замарам со вакви прашања. @Emotional123 целосно се согласувам со тебе, ако за било која причина инцидентно се случило да седне напред ептен е детски да се замара човек со вакви работи. И да сака да стане секако ке речам нема потреба а не па јас да речам да станува.