Ццц чудо се Има трето, нели кажа имаш празна куќа од твоите на располагање. Јас одма би си ги скратила маките и би седела таму.
Ама стварно некој работи ми се толку не јасни што ако напишам ќе мислите се зафркавам … Препека да ка види, дојдовме 1 ден и замина на викендица( да за мене поарно дома не ми е рајат да дишам ) ама што викаш се лутиш да си дојдеме кога не сакаш ни да ја гледаш. Ја нема кренато враце не ни ја бара да ја види само кога излегуваме ја гледа. Баба за незе душата ќе ја дај а уствари не можи да ја засака Оти не ја гледала како расти во стомак( Оти ова се гледа бебето) Помош немам никаква (не ми ни треба) ама викаше јас се ќе ви помагам ќе ја чувам ќе ја шетам смешки…. И се за инает прај и кај и да е уште еднаш и треба МАШКО да речи или не можам да ја засакам Оти не гледав како расти и пакувам куфери и и е последна секунда што ќе ка види
Ама сериозно размисли. Не вреди да се нервираш за неа и нејзините глупави муабети. И подобро што не го зема сама да го шета. Јас барем немам доверба во никој освен во татко му, да го дадам да го шета. Малечок е уште и свекрва ми ја гледа еднаш неделно, да се заплачи не ќе можи да го смири. За мајка ми да не спомувам, еднаш на месец, месец ипол ја гледа.
Јас немав Ников проблем додека бевме со мајка ми и татко ми тие ја гледаа после работа ја играа се ама баш се не ја гледаа многу 2-3 саати со мое присуство. Прв пар ја оставив сама сп баба ми 63г е. И даде кашичка да јади ја заспија немав никаков проблем ( не ми се носеше по установи каде има мн луѓе а многу вртканици 4 часа). Ја оставив со свекрва ми ми се запна па ако ти се верува ме чекала мене бебе плачело за да и дадам да јади ( а кашичка направена и оставив на 1 саат). И уште еднаш никогаш
@KittyCat:) дај бе тргнете се од таму. Јас знам дека те нервира и тоа што ист воздух дишиш со неа. Скрати си ги маките и одете во куќата на твоите, па дури и некаде под кирија ако не стои тоа како опција. Па кога маж ти ќе сака да се виде со нив, нека појди на гости. Ако сака нека ја носи и беба со него, ем нема него да му се качуваат на глава дека не ја гледаат, ем тебе нема да те боли глава оти нема да ја гледаш. Искрено, ич неќам грешно да ме сфатиш, ама ми се чини дека свекрва ти е некоја ептен проста жена и овие глупи муабети и се само од простотилак и оти не размислува, а не дека стварно така мисли.
искрено му кажав на маж ми последен пат уште еднаш збор и заминувам. Се согласи без нас не останува тука. Проста е ептен и нема што да се расправаш кога толку има толку прима во мозокот и тоа е тоа …
На тој муабет би и кажала дека тоа дете има мајка, татко и други баба и дедо што ја обожаваат. Дека не и треба нејзината љубов, нека не се труди да ја сака. А штом не си го сакаш внучето, која е потребата да се гледаме секој ден. Ајде чао и пријатно. И би си заминала во ист момент, а внучето би си го видела само на слика. Психопатка една. За свое внуче да каже дека не го сака во истиот момент би умрела за мене.
Ме начека во состојба катастрофална каде подоцна се преслушав што кажа. За следен пат разбрани сме со маж ми да нема недоразбирање пакувам куфер( море ни куфер не земам) и заминувам со брзина на светлината. А бебе ни на слика нема да ја види ….
Следното ко ќе го правите викнете ја и неа. Ем ќе навива за машко, ем од старт ќе се привезе и ќе го засака.
Требало името да и го подновиш, може тогаш ќе ја сакаше принцезата (иронично ова секако) Сериозно што е наредно?? на такви луѓе не можеш да им погодиш, утре ќе речи како да ја сакам кога не бев со вас кога ја правевте... толку!!!
Mene mi prechi, na sto lichi toa stanuva od krevet ne mie lice zabi odma pusta pc i aj napraj mi kafe i posle dorucek,rucek,vecera sve na pc po cel den zatvoren vo soba, nema energija nema sila niz doma sve go mrzi nego koga i da kazam za nesto da napravi, jas ne mu kazuvam da ne igra i da ne sedi na pc ama toa ne e zivot po celi denovi na pc pominuvanje i od denot nisto da ne vidis
Ама зошто си со него? Мене ова вашето не ми личи на брак, туку како тој да ти е дете. Тој си игра, ти трчкаш и служиш околу него. И темава ти е промашена, оваа за проблеми со свекрвите е, не е за брачни.