Јас па сум таква што секогаш им викам не ми треба ништо ама на внучето ќе препишете. За внучето со кејф би оставиле, нивна крв е. Сакам на детето ако има шанси се да му е обезбедено , нема логика мене да ми препишуваат спрат.
Те разбирам ама таа не е ко вас со разумна глава да размислува. Нејзините приоритети се свекорот,свекрвата и золвата.
Уште ја нема, не сум спан цела вечер, ја чекам и мислам скоро цел ден, се обложив сам со себе дека ќе искоментира се до прва страна и изгубив, сега неможам да се помирам, каде си анчеееееее
Не се жалам само сакам да сфатам ме интересира зошто би се лутела женава дека син и има бели долни маици ? Ако некоја има идеја што е проблемот тука кажете Ми дојде со муабетот од каде на мт бели маици он никад такви не носел ,по кратки носи зимоска. Сега ти си го натерала такви да купи. *ги купи едната за нашата свадба едната потоа ,искучиво под кошула ги носи не сфаќам зошто сега им се фати на маициве.
Можеби дека она кога сакала да има, немал, па сеа демек неа не ја слуша ама тебе те послушал па купил .... Не знам баш без врска
Не знам јас што е со опсесијата за алиштата на синот, па и моите. Пред години имавме неколку пара пантолони веќе излитени од носење, а шиени изгледаа лошо односно се познаваше се на нив и ги фрлив. Недели после тоа добивав лекции како за дома не е проблем да се носат такви алишта, како таа и свекорот можеле да си ги преправат и носат и што уште не. Мислам претерано е свекрвата да носи мои алишта воопшто, а посебно пак ради фактот што се разликуваме и во висина и во тежина. Туку помина тоа, сега проучена што имам за фрлање, се фрла во нивно отсуство и што подалеку од дома Инаку не дека фрламе или купуваме којзнае колку. Дури и често донираме се што е во добра состојба и со можност за носење ама скинати алишта не доаѓа во предвид.
Абе не знам што барала првенствено да чепка по плакар ,значи сосем некултурно плус пред 4 г се купени не се вчера. Јас само и реков немам поим некоја нова шема тера ,дотеран излезен не знам што е работава пубертет го фатил ( као демек и јас се чудам што е работата и мене ми е сменет ) Ја прашав што барала кај маиците ,демек за перење биле а врска немаше не беа носени Па така обвинувачки го кажа ,може е можно
Ви чепка во плакар? Стави едно огромно дилдо колку тиква путерка, уште еднаш да не ѝ ни текне, а камоли да влезе да ви чепка.
Милион посто сум сигурна дека сите, секогаш и секаде, кога имаат можност, чепкаат (кога живеат на едно место или различен спрат). Каде да не се проверат некои работи, да видам, да не верувам.