Леле како не сфаќате дека е глупо едните сватови да се помили од другите аман. Нека си се дружи со кој сака повеќе ама ако више прави фамилијарни собиранки, да, треба и тие и тие да ги викне. Е сеа дали нешто се искарале претходно или од чист инат, веќе друг муабет. Ова испаѓа некој да му отидеш дома може комотно да те отепа оти нели, негов дом е, што сака ќе прави де. Мислам технички за ништо не сме должни во животот па ај све и свашта ќе простуваме оти не се должни другите.
У реду ама ако селектирам гости од инат, идиот сум. Ова ко ми дојдеш дома на гости (еве јас сум те викнала) и ми побараш чаша вода и јас ти речам мој дом мои правила нема давање вода на гости. Е мои правила ама да, и тука сум малце така несаглам и се циганчам за чаша вода.
Можела ама можеби живее со тие повеќе, башка членката нагласи дека мајка и кога правила прослава и не ги викнала нив а очекува да ги викнат тоа нечу се двојни аршини
Jas pa mislam deka so taa postapka svekrvata saka da napravi kavga i razdor megju bracnite partneri, vo slucajov na sinot i na zena mu.
Зошто свекрвата да направи кавга нејзин роденден е туку други што мислат дека треба да ги викнат и од ништо нешто се прави
Znaci majka mo ne pravela proslava bidejki ednite svatovi ziveat vo drug grad i zatoa ne slavi takvi rodendeni. A ne se raboti ni za pari bidejki stvarno imaat. Nitu se zamereni nesto nisto zatoa mi e grdo. Da bea zamereni ili moite da ne gi vikaat ke razberam…
Зборуваме за мајка и а снаа била поканета, Ако викаш ќе те викнат ако не викаш нема да те викнат што не е јасно штом мајка ти не прави прослави нема ни да ја викат
Bliski sme so deverot i ziveeme vo ist dvor i letovo imase majkata na jatrvaya rodenden i znam deka bea samo tie a ne i svekrvata
Не дај боже за свадба да ви кажат свекорот и свекрвата кого да викате, одма носот у облаци, ама затоа може да водите сметка кого они ќе канат на роденден Мислам.... очигледно имате премногу слободно време