Да се замисли нема ,да го проба не е чудно ама има шанси и да збори по комшии снашкава к**** ненаситна малку и е тој на синов па пластики зела
Секакви пациенти има, да не криете може пари или накит кај гаќите, дали ти е чисто, кревет дали си наместила...Има некој то толку отидени со памет па прават магии и триста глупости ставаат. Мислат со тоа ќе им наштетат на снаите да се расправаат и разделат од нивните синчиња. Свашта имам чуено од жени што кажувале за свекрвиштана што им влегувале во спална кога немало никој. И мојава влегуваше ама сега клуч на врата ставам кога излегуваме обавезно.
Затоа јас (знам дека ми влегува иако вика дека не ,па чека алишта за детето демек јас да извадам она не знае итн ) еднаш месечно све превртувам ,го влечам и креветот и чистам се од корен.
И јас знам дека ја чека секоја можна прилика за да влези. Во мое присуство не, ама кога не сум тука од било која причина влегува секако. Додека бев во болница после пораѓај имав повици, демек (од свекрва кажано) каде ти се другите прекривки, да ги земам оти нели не влегувам без дозвола, а за бебе да исчистам и да постелам низ куќа се ново. Па работи кои ги праќав дома за перење,испрани и "случајно" ставени на точното место каде што јас би ги ставила. Па подароците за бебе кои ги носеле роднините сместени в спална итн. Многупати замижувам и преминувам преку тоа иако знам дека прави еден куп работи што мене, а веќе и на сопругот му сметаат
Мојата така се има закопано еднаш,имаме аларм на сензор на спратот кој сд активира кога излегуваме.Заминати за на одмор и звонат од обезбедуваење на мобилен,дека се активирал кај нас дома ,да прашаат дали е на грешка од нас или има некој провалено.И звони маж неа,таа паничи ,аларм пишти корни во позадина,шеќер ,,позајмувала,,.Од тогаш нема влезено
Ja da aktiviram alarm gore na sprat ima.cela mala da.se.digne,poso ovaa uste spalna mi nema zemeno od gore... a posebni spratovi posebni vlezovi.... sega koga ke si odam ima da si zemam kluc od gore a ne demek nedaj Boze.poplava bla bla da imale kluc... P.S. fala ti na ideata za alarm
Хахаха и нашиот клуч го доби за ,,недај,, боже исто,ама после ова нема помислено пак да влези во отсуство тогаш беше шокирана
Искрено не беше за неа наменето,имаше многу провали во маалото и ради безбедност ставивме,ама две муви со еден удар решивме
Јас ја заклучив спалната и пак ми влегуваат. Таа да ти има скриено исто таков клуч од друга врата. А и ни срам ни перде ми кажува дека свекорот се качувал горе кај нас во дневна да гледа тв. Исто така не даде да го исклучиме фрижидерот оти ќе замирисал а всушност таа си го користи и него. Со глупи, некултурни, несовесни и невоспитани луѓе нема разбирачка ако сакаш и стопати кажи, тоа е. А ќе ти каже некој, не се замарај далеку си. Ама не е баш така, мака ми е многу, тоа се мои, лично мои приватни работи, купени со мои и пари од моите родители, не сакам да ги делам со нив ама јбг.
Се додека сме под нивен покрив и куќата гласи на нивно име можат што сакаат да прават. Еве ние од кога се преселивме доаѓаат еднаш годишно на гости, а ние повеќе одиме. Е сега они 3ца луѓе очи си вадат низ дома, а нас вака раат ни е, да бевме кај нив до сега ќе спобудалевме.