Свекрвите и снаите – проблеми

Discussion in 'Брак' started by zdravkova, Dec 1, 2009.

1. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Немам.. само ептен небезбедно се чувствувам. Се знае буквално за мене. До таму отиде без врска.

2. Malesia

Malesia Популарен член

Добро, требало тогаш а имаш уште проблеми со истивр мајка и син или ? Ако имаш прво докази собери си и пријави ( ако сега немаш проблрми касно е)

3. Skyler

Skyler Истакнат член

Најдобро да поднесеш пријава во најблиската станица, да направат записник што се случило од почеток до крај и кажи дека сакаш да поднесеш претставка до внатрешна контрола за мајка му.

Gosh and Malesia like this.
  4. Malesia

Malesia Популарен член

Ако било пред месец време нема ништо да направи, а и што е муабетот се знам за тебе (тука не постои закана ) А и колку години има знак прашалник колку сериозно ќе ја свати некој

Cosmic Girl and Skyler like this.
  5. Curious cat

Како факт знам дека она го има дознаено сето тоа кога била надвор од работните часови. Само не знам дали контактирала друг вработен и кој поточно.

6. Malesia

Malesia Популарен член

Ахааа извини ама со ова сега што го кажа ништо не можеш.

Skyler and Curious cat like this.
  7. Luna91

Luna91 Популарен член

Се запрепастив искрено. Такви луѓе не сакаат никој, освен себе. И прават стресови, драми на бремена снаа и се закануваат со бркање од дома. Бездушници. Па уште жал и било. Ма таквите треба да се поттурнат да се удават во сопствените глупости.
    Јас после вакви драми не само што не би крстила дете на него, туку би завршила секаква комуникација.
    На @Cookie_ совет. Одете настрана макар во едно собче. Не дозволувај детето да ти расте со такви нелуѓе.
    П. С имам починат млад свекор, па син ми не го крстив на него. Тоа беше одлука со мм и свекрва ми не поддржа. Со името не се прави чест, има мал милион други начини. Ама заостанат народ....

flower30, Oneo, Cookie_ and 14 others like this.
  8. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Па ако они немаат душа и за едно име да те уценува дека на улица ќе останеш не треба ни ти да ги жалиш. Како сакате така ставете си го името, тие стари дрта чим така прават нив им е само да се пуваат по комшии еве внукот има мое име. Такви ненормални немаат чуство за ништо, прва шанса и бегајте денес за име утре свекрвиштено ќе се мести мајка да изиграва на внукот. Од такви само подалеку.

9. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Во која смисла се осеќаш небезбедно? Можеш со пораката што ти ја пишала да пријавиш во внатрешна контрола дека има обид за злоупотреба на твоите и на блиска фамилија лични податоци. Од полициски службеник без судска дозвола.

Curious cat likes this.
  10. tanjita

tanjita Популарен член

Нема да ве исфрлат. Тие ставрно патат од што ќе каже комшијата како што рече членката.
    Зарем ќе се дадат во срам од комшитте ако им речат вие само во цела куќа а внукот на улица?
    Не им паѓајте на блеф.

Cookie_, Anyshka and VDT2906 like this.
  11. Curious cat

Дали ако во случај немам доволно докази и не ми поверуваат, ќе имаат причина за мене да ме пријават или наштетат по легален пат?

12. Skyler

Skyler Истакнат член

Ако имаш реална закана, се уште трае малтретирањето тогаш пријави. Ако било поодамна батали.

VDT2906 likes this.
  13. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Мислам доказите ќе бидат доволни ако се пратени од нејзин број на тел. Пошто можеш да извадиш листа од операторот. За другово не знам ќе го прашам сопругот кога ќе си дојде па ќе ти пишам во приватна порака.

14. Curious cat

Вчера се деси ама немаше конкретна закана освен тоа дека ми провалиле во инфо без никаква дозвола и тоа надвор од работни часови..

15. Curious cat

Не ми прати она туку син и, он ми кажа. Инаку благодарам многу!

16. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Ако ти е пишано преку порака чувај ја. Освен да ти наштети на некој начин со крадење на лични податоци во смисла не знам да извади брз кредит на твое име друго и не може да направи.

Curious cat and Skyler like this.
  17. Skyler

Skyler Истакнат член

Не ми е јасен типот што сакал да каже, што ако знае? Требало да го прашаш ‘и што ако знаеш?’ Може ќе се истресел уште нешто, па да го пријавиш, вака е климаво. А може и блефира.

Curious cat and VDT2906 like this.
  18. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

И ако најде инфо за твоето семејство што би направила? Ништо.
    Сите што работат полиција ми се така курнази да се изразам. Им се полни егото со тие некои заканувачки фори, а не се свесни дека како партали може да летаат само со еден јавен статус или пријава.

Gosh, Skyler, Anyshka and 3 others like this.
  19. Malesia

Malesia Популарен член

Ако сте млади сигурно блефира, мајка му дали и знае што се случува ??? А ти на игнор да го ставиш? (Ако муабетите му се јас знам јас ова јас она) Ако има посериозни закани пријави го, посоветувај се со некој член од семејството. Џабе ти даваме совети ако еве мајка му се распрашувала за тебе и семејството. (Па макар и колега прашала)

Curious cat, H.VAGA and VDT2906 like this.
  20. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

На едни пријатели , кога им се роди првото дете, свекрвата 6 месеци не се качи кај нив да го види бебето, бидејќи не и ставиле име како нејзиното( ама навистина мн лошо име има женава), дури им кажа тоа не е мое внуче штом не носи мое име.
    Има будали имаааа.

Oneo, Гладиоли, Gosh and 8 others like this.