Дали би трпеле свекрва што постојано се качува горе на спрат влегува по сите соби без тропање кога си дома во секое време, а тек можам да замислам кога не сме дома какви операции се вршат Иначе као они се доле на спрат, ние горе И пошо се испокарав да ти нагласува пази каде се наоѓаш и да постсвува забрани заедно со маж и да не може никој да ми дојде на гости? Или ја сум нетокму?
Зошто сестра му е со нас на спрат, а доле се младоженци А притоа доле имаат место има соба која што ја користат ко подрум изнапикано се што треба и не треба Не знам луѓе дали е нормално ова но немам нерви повеќе
Не било ништо негово па он да кажува Постојано некој да ти се снова да не можеш да прднеш на раат буквслно, да не можеш муабет на телефон да направиш, а не можеш ни гости да викнеш
Очигледно нема супер му е он на работа многу и не се замара му мине денот Спрат му дале неговите зошто да оди Само не знам дали постои некојс што би ги трпела сестра му и мајка му постојано да се сноваат, да немаш никаква приватност или јас сум ненормална па со никој не живеам И да чистиш веце по золвата оти принцезата само користи и валка, а не чисти Тоа ме интересираше
Куќата не е на маж ти и затоа госпоѓата така се однесува. Може да ти рече - Ако не ти се допаѓа, оди си. Така иде тоа. Маж ти очигледно не сака да заглави финасиски, па затоа трпи. Се си има цена. Не знам како се нафаќате на живот во заедница. Јас не можам да трпам некој да ми досаѓа секој ден. Сакам приватност.
А јас мислам дека мирот нема цена А и додека беше малава баш мала луѓе 30пати влегување во соба, кога на јадење кога на спиење кога се бориме со цицка она ми свети А и не знам на кој е куќава син им е, ама не смее да им гукне мојов А ја си ги кркам нервозите секој ден
@Angi266 ништо од ова што кажа не е нормално, прво од страна на мажот ти, па после од другите. Мажот е најкрив, искрено, со него треба да си решиш.
Ако сакаш мир, ќе треба да се жртвуваш. Подобро во една соба да живеам, отколку да трпам. А некој да и прави така на золва ти, свекрва ти одма ќе се буни. Затоа што за детето нејзино боли. Е па, и снаата е нечија ќерка. Не е собрана од улица.
За да биде уште потрагично имам добиено забрана да доаѓаат моите затоа што гп гледале внучето повеќе од нив А притоа директен конфликт со сватовите немаат Дали во 21век постои некаде нешто вакво?!
И моите баба и дедо и бранеа на мама да ги вика нејзините. Она го остави татко ми пошо ги слушаше нив, после почнаа со мене да се замарат, на мене не ми даваа другарки да викнам. Незнам ни јас шо да кажам, само подалеко од такви луѓе, бегај, на маж ти ако не му се иде зимај детето и бегај, ој си кај твоите. Таквите луѓе се болни во мозокот, никад нема да се опраат. Мојата баба им расипа по два брака и на чичко ми и на татко ми, знам како е.
Не сакаш да знаеш, ќе почнат да трескат, да се дерат, се додека некој не им се симне доле да се кара, па ќе го викнат синот да ги штити.... ехеее веќе видено.
Никогаш немој да си дозволиш некој да ти забранува нешто. Кој ку*ац се они? Ама маж ти е најголем ку*ац, не знам како можеш да го гледаш уопште.
Они се курац се е воа мое мои се ѕидовите, немаш право на збор Двеста пати ми има напоменато у караница пази ксде се наоѓаш психопатка
Ако не успеваш со разговор да се разбереш, џабе ти е, очигледно е дека ниту те почитуваат и посакуваат како човек, ниту како жена на нивниот син и брат. Тука имаш избор: или нема да трпиш непочит и ќе се отселиш; или ќе трпиш непочит и ќе правиш/не правиш како што ќе ти наметнат; или нема да трпиш непочит, ќе правиш како што ти сакаш и постојано ќе се караш со нив и ќе научиш да се бориш во константните конфликти произлезени од фактот дека не ги послушуваш.