1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. Гладиоли

Гладиоли Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2021
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    587
    Исто ми влегла и во вц и ме видела гола нели сите исто имаме ,ко се породив у не знам кај не се напика веќе. Ама у спална додека спиеме уште не се осмелила а си замислив како би било.
    Мм би ја исфрлил низ тераса сосе јоргани.
    Мојава не ни прашуваше порано ставаше кафе и ќе ми седнеше со мене ја па бидала од култура ќе пијам со неа ,е сега си го земам (ако се деси да свари ) и си одам у спална ако треба.

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.584
    Ме пресмеа ,да си жива и здрава
    Од оваа причина свекрвче не јаде од мене ,,немам искуство во готвење ,никогаш претходно не сум била домаќинка " :rofl::rofl::rofl:
    Кутар којзнае колку го малтретирала ко мал со грашокот ,јадел од немај каде сега ти мораш да и го продолжиш ^_^

И мене проба со истото јас па на секое и велев абе не е дете еве на внука ти не можеш ништо со сила не на возрасен маж или абе знаеш колку години има или еее на 38 г маж јас ќе му кажувам како треба не е глуп :D:D се откажа
    Ова па колку иритира.
    Они најпаметни и се што праат треба и ние нели 8)

На lovely91, *Amethyst*, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.594
    Допаѓања:
    33.787
    А бе и мојава некогаш не ни прашуваше, само ќе ми кажеше "кафе сварив, симни се", а само што ќе си направев, и не сум многу по кафе, едно пијам па некогаш не ни пијам, не сум зависна од кафе, и кога ќе ми кажеше "истури го, еве пиј го моево", може ми ставила нешто хаха. Еднаш па исто ми врти, (ова откако почнав горе да заклучувам), може и ѕвонела на врата, и баш тогаш беше короната и кажав ако сака надвор да пиеме, ќе си го земам кафето, таа "ама тетка ти xxx e тука" (некоја си комшика), па што ме вика кога има некој незнам, и кога сите беа настинати јас внатре ќе седам со толку народ.
    И плус требаше да се тестирам за да одам во Германија, се пазев тогаш, ми велеше "ааа бега од нас короната".
    Ааа и ова, ако свареше кафе еднаш, другиот ден ќе дојдеше горе и демек јас сум била на ред кафе да варам, тоа се беше со умисла направено хаха. Не, фала, ниту да ми вари, ниту да и варам.

На Гладиоли му/ѝ се допаѓа ова.
  4. steela.honey

steela.honey Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2016
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.658
    :rofl: а замисли да и напраиш у темница буууу :devil:

На manako1, VDT2906, Lisandra и 2 други им се допаѓа ова.
  5. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.301
    Допаѓања:
    19.593
    Оваа ептен оперирана од осет и срам не мисли дека може да ве фати среде секс. (facepalm) :rofl:

6. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.594
    Допаѓања:
    33.787
    Eх па ништо што не видела хаха.

На VDT2906 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    2.850
    Tamu seks sansi nema da ja mislam jas da ne slusa na vrata, ili da vlezi, ni tropa ni nisto, sram so e toa nesto za nea, nikogas ne se usramila za nesto od ko ja poznavam ke tropni nesto nema oset ni so zboruva..

На *Amethyst*, steela.honey, VDT2906 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.794
    Допаѓања:
    12.283
    И моите свекор и свекрва пијат и јадат млечни производи со поминат рок, што имало врска, датата така била ставена инаку се конзумирало и неколку дена после тоа. Од странство редовно купуваат се што е на акција и пред некое време не викнаа на гости, еве Скајлер ти купивме од оваа саламата што ти се свиѓаше (никогаш кај нив салама не сум јадела), еве за децата путери да не им мачкате маргарин (маргарин не пробале, путер ептен ретко) и цела пита кашкавал. Ги ставив дома во фрижидер и после 2 дена сакав да ги отворам, буквално се беше со поминат рок, саламата дури цел месец. А воопшто не се сиромашни или скржави за децата, не знам зошто стално така се понашаат.

На VDT2906, SummerGirl и Anyshka им се допаѓа ова.
  9. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.594
    Допаѓања:
    33.787
    И моиве не се сиромашни, а купуваат ефтини работи, пример стек од она ситното што им останува во месара што мајка ми му вари на кучето такви, овие ги земаа за нас, зошто јадевме повеќе пилешко, еднаш мм им кажа дека ние си купуваме стек и нема потреба да зема отпадоци.

На Malesia и Skyler им се допаѓа ова.
  10. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.794
    Допаѓања:
    12.283
    Абе ок е и евтино да купиш, пример еве кам и стокомак имаат многу добри производи за евтини пари ама ова буквално искочи јас да фрлам многу храна зашто они не гледаат рокови. Срце ме болеше, луѓето немаат што да јадат, јас фрлам цела пита кашкавал. За тие пари боље иди купи си месо и најади се како човек барем знаеш изедено ќе биде и нема салами да јадеш. Плус за деца купуваш, малце мозокот уклучи го што се купува.

На VDT2906, Гладиоли, Anyshka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.596
    Не знам еве, се надевам дека навистина рокот не го виделе...

На Skyler му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.594
    Допаѓања:
    33.787
    Тоа да, ок си е да купуваме ефтино, ама ако јадеме такво нешто, секој купува на акција нешто, ама сигурно не со поминат рок.

На VDT2906, Malesia и Skyler им се допаѓа ова.
  13. Гладиоли

Гладиоли Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2021
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    587
    Не бе ние во заедница сме нема бегање :rofl:
    Да бе истури го ,ти на улица можи го најде ?
    Се неарно бе :x

14. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.594
    Допаѓања:
    33.787
    Епа може ми ставила нешто во кафето хаха. Еднаш се симнав со кафе што си го сварив, ми кажа ќе ми сварела, моето да сум го пиела после, јас баш ладно кафе пијам, и едно пијам дневно, не ќе се трујам со кафиња, епа истури го кога ми кажа, кој ја знае зошто така кажа, со сила нејзино кафе да пијам.

На Lisandra му/ѝ се допаѓа ова.
  15. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.301
    Допаѓања:
    19.593
    И моиве ич не се за жалење ама такви се што викаат да може да купи нешто за 5 денари и кусур да остане. Ова со саламава ме потсети свекоров начекал некој салами на акција 50 ден. Тие и онака не се нешто.и ми вика земав за децата овие на акција 50 ден добри се? Викам за 50 денари како може да се добри. И башка они не јаделе салами ама за децата купувале...и викам ти не ги јадеш знаеш што има и какви се а за деца земаш. Среќа па моиве не јадат јадат кулен само некогаш друго не сакаат.

На Skyler, SummerGirl и Lisandra им се допаѓа ова.
  16. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.301
    Допаѓања:
    19.593
    Искрено не би пиела ако толку напиња, не дека ќе те отруе. И не дека верувам у магии и триста чуда туку тоа старине забегани се може мисли ти праи нешто...Оваа мојава дознав дека му праела т.е одела по бајачи гатачи да му растури брак на деверов. Секакви луѓе има.

На Anyshka и Lisandra им се допаѓа ова.
  17. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    2.850
    Ova mojava se nesto Ako mu se sluci na detevo vika pocudeno bilo, kolku da me plasi a znaj kolku ama ic vo takvi cuda ne veruvam, I go lupam to vlice deka to nema vrskaI ke pocni da mi raskazuva uste pozabegani prikazni deka I taa praela takvi raboti,Kako odela kaj zeni, pa em tamu odi em vcrkva vleguva. Abe pamet nema vo ta glata.

На Anyshka, Осе и VDT2906 им се допаѓа ова.
  18. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.594
    Допаѓања:
    33.787
    Мојава не верува демек, а одела кај тој Дуле, носела слика од мм.

19. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.301
    Допаѓања:
    19.593
    Мене ме отекоа со тоа урочени биле на бајач да ги носам, јас им викам вие сте за бајач јас не носам деца на бајачи. И оваа одма носот го крева вие младите во ништо не верувсте. И викам нели се правите големи верници, а Господ рекол дека одење по бајачи е грев не ми се праите тогаш многу побожни и заќутува.

На *Amethyst*, 1209, steela.honey и 2 други им се допаѓа ова.
  20. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.301
    Допаѓања:
    19.593
    Чим оди по такви работи знаеш кај и е акалот.

На *Amethyst*, steela.honey и Anyshka им се допаѓа ова.