Ауууу.. И мојата ме отече да ги носам на бајачи. Секое дете морало да оди на бајач. Јас убаво и кажав дека нема шанси да дозволам такво нешто. После му досаѓаше на маж ми. И он ми вика - Мајка ми рече да ги носиме децата на бајачки. Јас му реков - Она самата е за бајач. Не сакам кога си го пикаат носот кај што не им е местото.
Абе гледам они процветани се од бајачи, бракот им е што да ти кажам синовите не ги есапат од што се многу добри родители...никој не ги сака од фамилија..Му расипала една врска на деверот не ја сакала таа за снаа, а сите викаат ептен добро девојче била. Затоа им дојде јатрвче што и се тресат кога ќе ја видат што не ги есапи и им плеска што сака у фаца. Е и за нив се обидела да расипе ама за нејзина жал не успеа ќе ја трпи уште долго.
Ауу па мојата скришно одела да јадело детето и маичка да спие со неа 3 дена ми ја кажува, одма помислив на такви работи и и реков не таа во црква како дар носи ја чим за убаво си ја купила
Непријатно е стварно,но јас да сум на твое место секоја вечер секс гласен да се слушне до Сингапур и она сама ќе си замине,пробај ем љубов ем ќе и текне на девојчето т.е. золвето
Со ланате можеби затоа е поубаво. Хаха. Пс: откако пишав прочитав и ти дека си пишала ланате-магично кафе е.
Тешка работа тоа. Зет како мед. Зетот повеќе се сака од снаата. Дека не ти е во куќа. А снаата не чини.
Eпа нема, си пијат ракиичка и се им е рамно хаха. Нашиот зет свекрвица повеќе го сака од мм (син и), ќерка да и чува мора да го тинтри, нема врска дали сме им во куќа или не, зетот секој ден им е таму на ручек, т.е целодневна, дома само за спиење, па некогаш и преспива, а живеат на 5-10 минути, многу "далеку".
На здравје нека ви е кафето со свеки, јас после ќе одам, ама кафе тешко, веќе си пиев сама кафе без непотребни прашања.
Јас пиев и слатки јадев и цело сабајле го чува малиот јас да средам по дома и облека за свадба ќе ми испегла, маж ми денес е на една работа на куќа скоро цел ден и дома беше бомба. Јас успеав да средам, а она го измила, пресоблекла и анимирала, го симна сега оти плачеше за храна и спиење и јас зедов да го успијам она зеде да пегла. Не и ни реков, сабајле виде дека со кенгур шетам и простирам алишта и сама ми рече дај го ние ќе си се подружиме ти заврши си работа. И така. Еве јас ви посакувам ваква разбрана свекрва на сите и добр снаа како мене Инаку моите зетот саглам го гледаат 5 пати во годината, немаат време да го тинтрат.