Многу си вицкаста Велешанкеее, мора да ставиш "зачин" во манџата, ти ако не се вмешаш незнам кој. Гледај си твојата свекрва, гледај си го твојот оџак да ги чури право. За какво бркање зборуваш?
Прво се шалев. Второ под бркање мислев ко мачка и глушеш околу маса. Твојата свекрва да ја брка Oce оти ти го пофали јадењето. Бев појасна?
Свекрва ти добра е? Незнам мојава, не е со мене, пијте си кафе со свекрвата и оставете ги другите да си прават што сакаат.
Арна е фала на прашање, ќе и пренесам поздрав. Кога ми е досадно и читам од тука мислења, да знае каква снаа можеше да има
Умрела циганката за фалење... Блазеси и што има толку добра снаа, а не како нас тука караконцули, хиени, срам да ни е. Се срамам што сум лоша.
Ама тебе изгледа ти е многу досадно, немаш работа изгледа, па ги правиш сите буцки, по сите теми правиш каша попара.
Не, тука бев со намера да се пошегувам. Ама кој како сваќа. Не си толку лоша колку што мислиш. Мада да, јас сум по срцка ама па сеа не можеме сите да сме такви. Нема да има бланс така
Абе вие двете ко петок и сабота сте. Кај е Анушка ете те и тебе. За малку ќе си помислам истиот лик е само со две имиња. Ел да ни биде на двете досадно ако сакаш, што да ти речам.
Епа ако малку погледнеш угоре ќе видиш дека јас на Анушка воопшто не и се обратив, ни пак тебе. Ама пошто сегде се препознавате во секој муабет што да ти речам а да не ме блокнат. Така да.... Поздрав.
А ти уживаш да си досадна ко пијавица нели? Да се надополнам да не куцам ново мислење. Пошто сум тука од 2010г ( пардон грешка пишав 2009). а немам ни 1000 мислења процени голема си колку влегувам у муабет а најмалку да провоцирам. Затоа ќе те замолам ако немаш конкретно нешто да ме цитираш да ми кажеш или да се зезаме ако сакаш не ме спомнуј.
Не ми се обрати лично на мене, ама за мене се однесуваше, ај па јас што се замарам со непотребни работи. Немам попаметна работа па ќе се замарам со глупости.