А ти боса демек ја пушташ па ти вели хулахопки да и облечеш? Мајка ако не се грижи за детето незнам кој. Е тој отров со зборови е најотровен.
Абе боса не ,ама не става холахопки не е минус ,на минус скафендер ли ќе носи у градинка? Со таков отров сакала да сервира пошо си дојде син и не можеше па не ни свари.
Да да, седиме под алспух ( или како и да се вика) за подобро да дишеме . Уште за боди муабетот да го преживееш и џмдмче ( елече,палте или поткошулче) и топ си Големата ко беше мала ваков муабет имаше. Ама среќа викам или ја давам до знаење кај ми е границата или пак они се разбрани најдовме НЗС. Не знам.
Ова мојава е таралајка, не се трпи луѓе! Што да правам со неа па и маж ми не ја регистрира( ама како успева?) Јас ќе се шекнам
Она вика гола а не боса . Абе каква граница жено да каже еднаш два пати и така и така ,ко реклама на радио е ,на саат време повтрува. Фати октомври еден ден ја чуваше надвор 28 с она хулахопки перлон тенки и облекла. Од септември наваму фустанче не можем да и облечам без кавги. Морав сите холахопки да ги скријам. За боди уште не и текнало веројатно дека сеа научи без пелена па за да не се измочка изгледа. Туку во мене е грешката ,на првото понашање требаше да си заминам .
Вереникот јадеше торта од на мајка му роденденот, а јас имав нарачано онака ролат-торта, како зема да јаде мајка му веднаш му се обеси, еее сине чија торта е поубава… Не знам што да мислсм и како да се чувствувам. Син и до душа и рече, ај остави ме на раат да јадам.
Самите се поставуваат така. Факт е дека нема да не сакаат како родени ќерки, ама можат барем да не’ почитуваат како жени на нивните синови, и мајки на нивните внуци. Мојава постојано си коментира како ќе и бидело со две змии, а ниту еднаш не е навредена.
A ти чиј Ељ Убиец си?? На снаата или на свекрвата? Односно, на жена ти или на мајка ти? Да знаеме во која група да те ставиме.
Така е. Едно обично почитување за нормално функционирање. Не треба сакање, за тоа и кај родителите немаме ист третман, а сите сме им деца хаха Најважно вас со сопругот да ви е убаво, другото е споредно.