Не знам што им смета тоа, па темата е таа, убаво пиша-нека пишува за зимници, ако е задоволна од свекрва и има и таква тема-снаи и свекрви задоволни, нека пишува таму, туку и таа е нон стоп во темава. Не знам што им смета тоа, па темата е таа, убаво пиша-нека пишува за зимници, ако е задоволна од свекрва и има и таква тема-снаи и свекрви задоволни, нека пишува таму, туку и таа е нон стоп во темава.
Не знам што им смета тоа, темава е за тоа, убави пиша-ако и смета нека пишува за зимници, ако е задоволна од свекрва и, има и таква тема-снаите и свекрвите задоволни, нека пишува таму, туку и таа е тука нон стоп Таквите се најопасни, ние барем на форум, не ги одговараме по комшии. Куче што лае не каса, џабе си збориме кога не сме лоши.
Јас не пишувам што ми згрешила свекрвата на секоја втора страна. На памет веќе знаеме на која што ви кажала или направила свекрвата. Па и да имам што да пишам нема сигурно на секоја втора страна да спамирам и да бодам очи
Ич немој да не читаш. Ние вртиме муабет кој ни одговара, се жалиме, си се тешиме, ако треба и по сто пати
Не дека не се пожалила, ако не овде, на друго место сигурно. Ако и е супер, камо среќа и ние да имавме такви свекрви
Немаме занимација, ииии? Имам одвише слободно време, па оговарам свекрва. Што да правам кога ме исполнува тоа.
А што фајде ако се жалам секоја втора страна и само си го тупам мозокот и се нервирам, ако ништо нема да сменам? Тоа е тоа што сакам да ви го кажам ама ако ви е поубаво по цел ден за свекрвата да пишувајте, терајте
Ич не ни е убаво, ама се чувствуваме како дел од група која има исти проблем. Нешто како психотерапија..