Nemoj da kažeš dva pati. Jas nego sum go izbrala, ama ne i nea. Ne se ostava soprug taka samo, neozbilna si
Човек не си реална Морбидно е ова што го збориш, жената е два метри под земја, сама си со маж ти и пак имаш проблем. До кого е?
zatoa što sum vo brak so čovek koj go sakam i sakam da si go sočuvam brakot. Najlesno e da se ostavi se i da kažam koj te vrti ima i drugi
Не ми е верно ова што го читам. Баш овие членки што ги оговараат свекрвите не живеат во ист град дури и во иста држава со нив, а на оваа членка дури и е умрена свекрва ѝ и пак се жалат. Не ќе да е до свекрвите
Мене на тролови ми стојат. Друго не гледам. Ако не се, тогаш им препорачувам да си посетат советувалиште/псохолог шо и да е, оти целосно си го промашуваат животот со замарање со небитни ствари.
А маж ти освен за она меѓу нозе, служи за нешто друго или само да се каже во брак си? Знаеш што имам наследство од неговите? Долгови, нервози, сплетки, сопки. И јас некогаш бев очајна и во страшни проблеми зашто им давав значење. Сега сме јас, маж ми и двете деца, никој друг меѓу нас. Пробај
Inače koga vekje me napagjate a ne ja znaete cela prikazna, eve čisto u moja odbrana iako sum zakinata strana vo sekoj pogled, edino jas i odam na grob, sreduvam, pomeni spremam i slično, i dodeka beše živa jas i idev, a edno bombonče ne mi ostavila za razlika od drugata snaa koja nikade ja nemaše ni togaš ni sega, a pokloni u nasledstvo milion
Eve sega kje bideme četvorica, soprugot, jas, kjerkata i bebušot na pat. I me nagpvara nejzino ime da i dadam ako bide žensko, aj sega
Ako možela na drugata snaa i vnuci, što nikad ne i idele, možela i mene i na moe dete što gi slušav nejzinite gluposti. Ne zboram za sinovite, baš za snaite i vnucite Dodeka beše živa be normalno, ama sega ete ja nema pa red bi bilo. Mu se uvrtelo na soprugot taka kako mama kažala Taka samo se menuva...
Епа тоа пак со маж ти треба да си го средиш... Јбг Јас името на ќерка ми го дадов не баш по свекрва ми, ама со причина заради свекрва ми. По моја желба и иницијатива. Сакам да ти кажам дека ако маж ти е разумен, ќе си дадеш име какво што сакате вие а не од гробот таа што наговестувала ...
Abe kako ne po nea kje davam, pa i majka mi e počinata, ako treba po umreni po nea kje i dadam Ma ja ni predmet taka ne frlam, se skršilo, pa lepam, pa čuvam
И што ако живеат во друг град или држава, неможат да прават проблеми? МОЖАТ. Еве и ние не живееме во ист град, па до скоро време доаѓаа ако не секој викенд секој втор, и се мешаа во воспитување на децата, среќа го решивме тоа. А тоа што им викате на сите членки што гледале пред да се омажат, само да знаете колку мажи па и жени што ги познавам се сменети во брак, некои негативно, некои позитивно.
Епа таман. Точно истово ќе го кажеш и на маж ти и понатаму муабетот за името ќе заврши. Ти решивме еден проблем со свекрва ти, види
Е како претходно можеле да се мешаат, а сега магично престанале? Значи луѓе, до нас е, до никој друг. Од лично искуство зборам не дека од инает напаѓам некоја. Живци кинев додека бев фина, културна, имав осет. Кога пукнав и си донесов ред во семејството ништо повеќе не може од нив да ме изнервира, да ме допре. Пак ѕвонат, пак се најавуваат, тие се пак истите ама јас не сум.