Кој рече така? Јас кажав дека куќата ќе остане на децата. А мајката ќе си биде со нив. Значи на располагање ќе им биде.
Добро Ова го решивме Сериозно мора да презвемеме нешто. Дајте да пишеме на некои невладини ова вака не иде
Не, не, сакав да кажам, дека арно направила жената шо ги убила. Кога ќе излезе на раат ќе си биде. Куќата на децата а децата кај неа. Куќата може да ја продадат или нешто. Нема кој да им се меша. А се спомна и дека убиениот сопруг имал сестра. Ама таа сестра, сигурно е израснета на патријахален начин од овие стариве па сигурно нема да бара дел од куќата. Глеаш шо викаше старата во видеото, како така на маж ќе тепа.
Па во таа куќа не знам дали и на раат би можеле да живеат каде што се извршиле убиствата. Ама може да ја продадат, јас не би живеела во таа куќа.
Мама ја тепа тато.Три пати вратив да преслушам. Ја може не разбирам кратовски, а можда и некои падежи имаат па ЈА значи дека она го тепа, не он нејзе
Ама не, она ќе ги васпитуела… И тоа множина. Не син ѝ, и двајцата Место да го пријават Ама не, синче е
Е така. Мама ја тепа тато... доведи ги да ги воспитују, како она муж ќе тепа, она го стално тепа Не им е лесно ни на новинари, ни на толкувачи...
Не и замерувај на свекрвата, жената е многу потресена оти ќе нема кој да ја рани и пои. Затоа не знае шо збори..
https://www.alo.rs/hronika/crna-hro...a-iz-bora-ne-prestaje-da-sokira-izjavama/vest selo gori baba se chesla Pa i toj za marulite Ne be starive Hhahaahhahahahaha