Абе види мојава ден денес се нервира дека ништо не сум ја прашала Во право е до негде @Realist1 ама па и @tanjita е во право малку ако види ,,глуп" после го е** ежот.
Tanjita е скроз во право, пошо сите тука знаеме дека чим ќе те видат дека си глупа и трпиш, ќе ти се качат на глава.
а бе ногу се замарате, размавај алиштата по собата не миј садови нека дипле нека мие ти биди госпоѓа. Можеш да имаш убав живот или можеш да се нервираш изборот е твој.
Па јас кога викам дека мажите се како плочки, ако ги наместиш убаво цел живот ќе газиш по нив, не ми веруваат тука, дури и ме осудуваат .
И јас имам син, ќешким он да се осамостали со жена му . Едит: не ми текнува како се вика зборот за да се разведеш од родителите.
Осамостојување, независност, станување самостала личност. Може да значи осамостојување од родители, од маж, од некој што имал власт над тебе, од некој систем. Да не зависиш од никој. Јас вака имам сфатено дека значи. Ако грешам нека ме поправи некој. Се надевам добро објаснувам Али не бев сигурна дали овој збор го бараш