Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.257
    Допаѓања:
    102.548
    Мислам дека реакцијата ти е на место, се меша во работи кои не му се во негов опфат на реакција, а и во право си, секој тажи различно. Јас исто како тебе тажам, си функционирам нормално, душата боли ама подобро ми е ако сум окупирана отколку дома затворена и без никаква позитива. 40 дена да не се пушта тв е жива глупост ама ај, дојдовме дома, пуштивме на татко ми омилената музика и се смеевме на сеќавањата.

На Mumoftwo30 и lovely91 им се допаѓа ова.
  2. wendy2

wendy2 Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    11.517
    И јас исто би реагирала. Тоа што ти го рекол е толку остро и без тронка осет. Особено реченицава: ,,добро, ќе чекам твоите кога ќе починат да видам како ќе тажиш" (facepalm) Сте дискутирале за начинот на жалење, различно мислење имате, тоа е океј, неможе сите исто да размислуваат, ама конкретно ова што ти го кажал во афект е многу дрско и може инстантно да те повреди.

3. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.820
    Допаѓања:
    39.468
    Вистински постапување не знам како го дефинираш, ама помудро е мислам ако не се фаќаш на јадиците што ги пушта. И од еден пример се чита дека е ограничен, суеверен, конзервативен и прост и некултурен.
    Да се нервираш ради тоа, не се исплаќа. Ако живееш во негова куќа, кога тогаш ќе треба пак да му прозбориш. Работата е да не влегуваш со "свиња" да се прпелкаш во кал пошто свињата ужива во тоа, а ти ќе се валкаш и нервираш.

На see.emily.play, eliesaab, LaTama и 2 други им се допаѓа ова.