Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.250
    Допаѓања:
    13.203
    Тебе проблемот всушност ти е црната боја. Извини скроз, ама кога ќе ти почине мајка сѐ ти се зацрнува и има период каде нема да сакаш да симнеш црно од тебе. Биди среќна што воопшто ти дошла на свадба, те почестила со присуството и преиспитај се што пишуваш тука.

На izgubena:), Anyshka, LiquidLuna и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2024
    Пораки:
    1.038
    Допаѓања:
    6.300
    Таа жали преку бојата на облеката, вие на друг начин.

Јас како што знам, сосема нормално е луѓето после смрт на близок да носат црно. Една тетка ми е вдовица со години, ако не и некоја деценија, па освен црно ништо друго не носи.

Мислам зошто би ми било гајле дали некој носи црно, шарено, со шљокици за да одбележи некаква тага.

Не е проблем што си дошла да се искажеш. Впрочем форумот е за дискусија. Туку од страна читано, проблем немаш со свекрва ти. Имаш со самата себе. И некако свекрва ти пошто зашто те иритира.

На 1209, Anyshka, LiquidLuna и 3 други им се допаѓа ова.
  3. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    976
    Допаѓања:
    2.335
    И кој е проблемот тука? Што не станала да игра? Што носела црно? Ако некој треба да и прости за нешто тоа е син и, не ти. Тебе ти е само свекрва не мајка. Уствари не ти е ништо. А бабата и била мајка, колку сака години нека има и 100год, мајка си е мајка. Боли.
    Глеј си го бебчето и мажот и уживај си, не тупи глава со вакви глупости

На mickey18, Just.do.it, Anyshka и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    8.021
    Допаѓања:
    35.304
    Трета вечер сигурно мисли за мекици, нели обично прават на трета вечер откако ќе се роди бебе.
    Инаку да, многу е подобро во кафана отколку дома лом да направат пред да дојде бебе.
    Обично стариве не сакаат во кафана кога ќе им спомнеш, дома сакаат, треба да се радува штом сакала во кафана.

5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.468
    Допаѓања:
    172.155
    На сет овој муабет уш и у куќата и седе на свекрвата и пази богати неможела да а гледа
    Ја да сум преку врата сите тројца топтан

6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.926
    Допаѓања:
    272.832
    Ах бе "млади невести"(прво деца пишав оти за мене ова се детски однесувања)...си правите проблем кај што нема.Назад ви се проблемие причувајте нерви и добар однос со луѓето околу вас.Ќе ви требаат :и нервите и луѓето.

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.