Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    21.567
    Па затоа наместо да ја советуваме и членкава и сите други како да се справат со свекрвата, да ги учиме за какви мажи не треба да се мажат.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Layla27

Layla27 Активен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2023
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    17
    Фала на сите за советите жени вака ми е полесно да се искажам барем некаде не сакам на мајка ми да ја загрижувам зошто живее во друга држава

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.183
    Допаѓања:
    17.780
    Грешка правите голема со премолчување на работи што ви пречат. Се кажува од старт на културен начин, се сече од корен. Не сте ми јасни. Ќутите и собирате во себе за на крај да избувнете за капка што ќе ја прелее чашата. Граници се поставуваат од старт. Никој не знае што ви пречи ако не кажете јасно и гласно. А ако се лути тоа е нејзин проблем. Како не знаете мирот да си го браните? Посебно живеалиште е секако решение, но и така мора да одредите граници зошто пак ќе има мешање секоја прилика ...

На eliesaab, lovely91, Anyshka и 2 други им се допаѓа ова.
  4. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.136
    Допаѓања:
    5.930
    Takva si e zenata sto i da napravis isto bi bilo, lek za takvi e samo da se odelite i da ja gledas samo poretko.

5. Layla27

Layla27 Активен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2023
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    17
    Vo pravo si vaka samo nervozi podaleku podobro