Така е да не е самоова како причина од незе триста глупости имам видено и чуено. Ама ме изваде од такт тоа што не може една обична работа што сум рекла ми смета да ја испоччитува ида не ја прави. Тоа кажува колку мене ме почитува како личност. Јас убавореков јас не сакав да го чува детево затоа што ја знам убаво дека проблеми ствара ама мм не гледа и мисли исто како мене. Точно зА незе е во ред дете од 18 месеци да јади само чоколато и геверк секој ден. Може не сум во ред ете ми смета некој да се прави мајка на моето дете, пошто женава се шознава дека и е криво кога јас му купам нешто на моето дете или кога си дојдам и тој трча накај мене и само констатации си прај порано кога беше помало ме бараше "оти сум давала за јадење" а сега како од марс падната вели "мајка си е мајка" .
Види разговарај со неа за тоа што ти пречи. Ама еве ова што ти носи благо и сок, добро е пошто ете како од внимание. Мојата ем што не го чуваше детето ем ако побарав услуга доаѓаше на едвај саат и пол, и гледаше кај мене да јаде, демек да си наплати. За тоа како го вика, и мојата го вика сине а на почетокот дете на тете ко нетокму и викаше, па ми е гајле, го зезав мм дури. Ако е само тоа проблем, или зборни со убаво дирекно со неа, или не обрнувај внимание. Ете го септември ќе тргне дете во градинка.
Ама друго е сине ,мене и рандом луѓе на улица сине ми рекле ама друго е мајкин. Барем мене различно ми е.
Не велам не, затоа реков отворено да си збори за тоа што и пречи. Културно мирно со свекрвата, и ако тоа не помогне тогаш со мажот. Ама ете рече дека нема подршка ни од него. Кога би имала одма би прекинала свекрвата. Сериозно да си поразговара со ова за мажот, мора да си постави граници.