Малце е непријатно некому да се тупнеш 2 недели и да очекуваш животот да им престане оти ти си таму. Веројатно не се толку ‘формални’ колку што сте мислеле вие хаха.
Па сепак сметавме дека се луѓе во години скоро накај 70 одат и дека не се веќе тинејџери па да се срамиме хаха Инаку ништо се нема случено затоа што таа тоа го кажа ,,цинично" тука е целиот проблем очигледно дека сака да се израмни со нас како млад брачен пар и е љубоморна на синот
абе остај луѓето и да имат секс и да немат, дома си е што сака тоа нека си прави, љубоморела на синот оф
Па сепак е непријатно на тие години да се однесуваат така пред снаата не им личи да заклучуваат врати додека сме ние тука
Што им се запна на луѓево за годините? Дома се културно си се заклучиле што и да правеле е нивна работа.
Па еве баба ми 75 не се понаша како тинејџерка ..Плус не е тоа муабетот,нека прават што сакаат додека се сами
Мислам дека је претеруваш,бараш проблеми каде што ги нема.Нивна куќа нивни правила,ако не ти е пријатно не останувај две недели.Сексот е нормална појава и за луѓе од 60 години.
Да де..затоа дур се сами нека си се изживеат..мене не ми е пријатно да начекувам такви ситуации на тие години...затоа веќе не ни одам не ни останувам за да не нарушувам приватност
Ај, следен пат они нека ти се тупнат тебе дома 2 недели, да видиме шо муабет ќе тераш За сексот во 60/тите ич не ми се збори да ти објаснувам, оти глеам колку си со закоравени сфаќања
Па ќе заклучат нормално, а не да им се втурите во соба и голи да ги начекате. И да немаат секс може сакаат голи да си спиат на летново време. Приватност.
@Ant Па луѓето нели се пристојни? Се заклучиле in the middle of the night I mean, hello Најпаметно ви е да си отидете дома и да ги оставите луѓето на раат
Ќе имам до 100год секс Дали ќе имам секс додека е син ми на гости со снаата? Да Дали ќе заклучам врата? Не,прво се тропа на врата,па ако кажам влези тогаш ќе влезиш. А не да те интересира шо праам и дали се ебам на стари години. Тебе тоа те интересираше де,не оти ти требаше нешто,биди искрена
Па луѓето културно си се заклучиле,не знам што е непријатно и какви се тие ситуациии ти што си ги начекала?Заклучена врата,каква непријатна ситуација замисли.