Па и јас кога спијам, или лежам нема врска не сакам да ми минува некој низ соба. Уште помалку да ме гледа некој во пижами, без градник и сл. А шо да прават луѓето, ете и сексот на страна, облечени да седат на стол да не можеш да се раскомотиш. Или ние смееме да се жалиме дека не сакаме свекрви да ни упаѓаат во спална, ама они не смеат. Па и леле како се однесувале во сопствен дом. Па и секс ќе имале ама стари биле не требало. Бо либидото да им го имам сакам. Кај сега додека се мали не те оства на раат да се гушнеш, па и кога ќе ти се мавнат од дома да ме оговара некој треба. Мислам членката нема проблем. Освен у нејзината глава, може е толче.
A zosto e ovaa objava vo temava? Ti si otishla kaj niv, dali kje zakluci ili ne, nejzin problem. Bog da cuva od vakvi kako tebe.
Сепак тоа не значи дека нема секс хаха. Можеби не си ја забележала. Муабетов е bullshit, навредена дека заклучувале врата да имаат секс, веќе ти кажала претходно меѓуредови, твое е како ќе сфатиш.
Да, со нафрлањата на коментарите за секс, мене ми е тоа недолично и заклучување врата исто така. Нема да умрат ако се воздржат две недели. Нема што да ти префрла дали ќе имаш односи од утре или задутре. Крајно прост однос и муабет. Дали вие имате односи или тие имаат нешто крајно небитно. Тоа е интима, и е за себе.
Значи и вие што живеете во заедница не треба да се онадите пошто се свекорите во иста куќа, така му доаѓа?
Уште ова го немав видено, кога оди кај свекрвата она не смее да има секс. А тие во заедница имаат секс само на одмор ако одат. На 60 е нормален сексот, во брак се, вие им сметате. После одмор сте се тупнале таму да ве ранат, па уште оти се ебеле. Кога вас не ви е срам да одите таму да се ебете, нема ни нив да им е дома.
Тебе треба да ти е срам да влегуваш кај што спијат. Можеби свекрва ти сакала да ти каже дека не треба да влегуваш.
Недолично е да влезеш кај некој во соба додека спие.Според напишаното членката не ни тропнала на врата,само онака слободно пробала да влезе во собата каде што некој спие.Ете не успеала,било заклучено.Да биде уште понедолично синот наговорен од снаата ги прашал родителите зошто се заклучуваатНе знам што одговор очекувале
Живи луѓе, им бара душичката и на свекрвата и свекорот. Само нека не ти се мешаат во манџа и нека се сексаат, то ќе остани
Мене ми падна во очи , понашањето , т.е. изразите ако вака се изразува пред тебе само и маж ти ок ,ако и пред други луѓе така се изразува и така збори ...
А, на некој што не им се меша Ко ќе видиш, на никого не можеш да погодиш Дај боже сите вакви „тешки„ проблеми да имаат
Треба да се тропне пред да се влезе ако веќе у ноќ се мора! Ама коментарите се ниски и прости на свекрвата.