Две недели им киснеле таму бе. Па снаата у туѓа куќа ноќе шета да ги гледа голи. Кога свекрва ми кај мене спиела, она била у дневна, не у спална. Јас не сум влегувала додека не стане, а ако имало потреба сум го праќала маж ми, у моја куќа, оти знам дека ако е некако откриена или што и да е, ќе и биде незгодно пред мене. Кога идела мајка ми на една вечер две, јас сум влегувала ако требало, не маж ми. Обично немало потреба и они станувале пред мене,и ќе видам дека е у двор, јас после се симнувам. Стварно не ми јасно како би си дозволила свекор ми да спие и јас да му влезам. За што има син.
А сексот е толку природна и фина работичка. Зошто бре да немам секс ако имам друг во куќа? Нормално дека нема да се дерам и да шетам гола, ама ако ми се сака ќе се сексам. По таа логика и со дете во куќа не треба да имам. И јас не сакам ни да помислам на секс и родители, грдичко ми е, ама нека си имаат луѓето, нема поубаво од сакање во зрели години. Нели децата летнале од огништето и се враќаме на почетокот, сами, еден за друг. Поубав би бил светов без табу теми што не треба да се тоа и секс на 60 годишњаци, наместо расправање политики и виртуелно оправање држави.
Абе ај не ме заебавај. Сигурно си седиш со пуканки во соседната соба додека твоите се хампаат на кревет и си викаш види колку моите се сакаат, прекрасно. Ти на твој кревет и оргии дозволувај, мој дом, мои правила. Си имаат сите свои домови што сакаат нека прават. Нема врска табу тема и стереотипи. Тотално е невкусно некој на гости да ти се секса и обратно. Не знам што правиш ти кога идеш на гости, ама уствари и не сакам да знам. Некои работи со причина се викаат интима. Значи да е за тебе, а не и за публиката околу тебе.
Колку ти е само ироничен постот. Зошто ти е грдичко, ако се тоа е нормално и природно. Или ти е грдичко или не ти е. Одлучи се.
Јас одам и КИСНАМ кај мајка ми по 2 недели и по колку ми се сака. Ако твојата мајка ќе живее вечно гледај ја еднаш во годината, не мора ни толку за да не си киснете, мојата нема да е вечна и секој момент што можам, ќе го искористам да го поминам со нив и да му се израдуваат на внучето колку можат повеќе. @thinkerbell , ако е интима, зошто истата се кажува на глас? Нека имаат секс и до 100 години, нека имаат и кога е син и на гости, не ми е тоа мене нелогично, туку зошто се коментира за тоа? Снаата ако е без осет и тргнала да влегува а било заклучено, можело да се каже било што друго, едноставно можела да каже оти ете така сакаме да сме заклучени, а не оти се е*ела бабава.
Не знам дал си имала секс во живот некогаш, пошо иначе ќе знаеш дека и со мало дете во другата соба па не е вајлд, гласно и прљаво.. нешто особено. И е за тебе, твоја интима, не и за децата. Али ај мора и да се оврпретерува малце за да има дискусија. Ама хеј. Твоја куќа, твои правила…де.
Svekrvata moze da si zaklucuva doma, no dodeka imas ete gosti da se odnesuvash ko napalen tinejdzer, a imas povekje od 60 godini i vozrasni sin i snaa, mi e creepy
Зошто бе како напален тинејџер, дека сакале секс? Нивна куќа, заклучени што е културно па и отчет да не треба да им даваат? Мене не ми се верува што читам
Де бре луѓе, ова со ебањето во соседната соба го направивте толку гласно мислиш дрва сечете и на тапани чукате.
Toa e moe mislenje. Aj se zaklucila, no dvapati na snaata i komentirala seks, seks. Prostotilak. Se vnimava sto se zboruva pred drugi lugje, boze me sacuvaj. Sekoj ne saka da ti gi slusa intimnite raboti, pa i roditeli da se.
Па снаата им влегува кај што спијат, не знам кој треба да внимава. Мене па баш би ми било погодено, колку сака секс нека има само нас да не не замара со други глупости
Хахах се изнасмеав со некои мислења ,подебно на Адидас. А за конкретниов ,,проблем" па штом од вас се пазат ќе се пазат и од вашите деца нели ? Нормално е да имаат секс и на 80 ако можат ,туку не ми се гледа нормално ,,уште денес нема секс од утре ајде имајте" Да не треба и 3-4 сеа да ви направи хахаха
Просто и некултурно е да спомнуваш такви работи посебно кога веќе си баба свекрва. Не е ништо страшно да имаш секс на 60,70,80 год ама не убаво е кога имаш гости или некој од тбојата фамилија син ,ќерка да се понашаш како да си сама дома.Возджи се тие 2 недели нема да останат засекогаш. А ако сакат да останат засекогаш е тоа е др муабет. Неприфатливо и крајно безобразно за свекрвата.
А прифатливо за снаата што сака да влезе во собата на свекорот ноќта во 2ч? По мое луѓево ја знаат снаава како се понаша па затоа се имаат заклучено.не дека имале секс ама ете едноставно спијат и не сакаат оваа да им влегува. Во цела ситуација по лоша е постапката на снаата одколку на свекрвата. Не дека ги оправдувам зборовите на свекрвата секако дека не се на место,ама повеќе боде очи ова што го направила снаата
Две недели киснеле?! Чекај хотел требаше да земат? Или станче да купат за двете недели еднаш на две или повеќе години што ќе си дојдат? Две недели кај родители многу е?
Што има веза ако сака да влезе битно е да тропне на вратата или да подвикне можеби стврно и треба нешто ако живеат во стан со 2 соби ило било како тоа не е заоправдување за снаата ,ама свекравта дошле снаата и синот ма гости 2 недели ,5 дена или не змам колку тоа не е никакво понашање
Да, еднаш на две години ќе се погодат две недели. Не верувам дека членката годишниот одмор си го троши за кај нив. Демек сите кога ќе се во брак по два имоти треба да сефтосат, еден за живеење и еден за да не и сметат на свекрвата двете недели. Високи ви се стандардите
Абе се пресмеав Не сте нормални! Оф леле,мене ме интересира од цела работа снаата дали ѕиркаше у клучалката? За да се осигури де
Леле ја претерувате.Од каде знаете како се однесувала свекрвата,таму бевте?Заклучила соба ок.не имала најгласен секс и не се тресел креветот,па на снаата да и е непријатно.Така рекла можеби ирочнично,можеби низ смеа,можеби за да сфати снаата да не влегува така по соби.