Pa smetam deka se lugje u godini,i deka se razumni deka i nie sme tuka ali nikad se nezna ispadna rabotava
Подалеку од такви проблеми.. Ако не викнат на гости ќе отидеме и дома. Секогаш скоро има проблеми ако живеете заедно...
Не придавај значење на такви случки. Битно со мажти се да е ок и она да не го води како кутре и он неа да ја слуша. Се друго не е битно.
Две недели им квачите, нивна куќа, кога сакаат ќе се ебат. Што се битни годините за сексот? Што е неразумно да имаш секс со сопругот? И мене не ми е јасно спиење у туѓа спална. У мојата никој не ми спие ни јас у туѓа. Има каучи, дневни, гостински, кај што се ебат свекор и свекрва нема потреба да спиеш. Па уште од одмор таму две недели. И ако не се ебете вие таму, не значи дека они не смеат. Не знам како поедноставно да ти кажам дека е нивна куќа, вие сте гости.
Им се скарале оти имале секс дома. Нов левел кавга снаа и свекрва. Како го набуцка маж ти да се скара со родителите? Он им рече, веќе не сакам да ве видам, братче ми праите за имотот да го делам? Или срам ве било сте се заклучиле у 2 ноќеска и се ебете, а жена ми баш тогаш морала да земе нешто од таму? И срам ве било не сте ме воспитале дека јас треба да станам да влезам у собата оти јас сум ви син, не она. И уште полошо, кога мајка и и татко и се дупат, јас влегувам без да тропнам,па сеа и со нив треба да се скараме.
Не се скара,нормално дека и на него му падна глупава целата ситуација,за сексот не навлагам дали имало или не
А ти мислиш дека тој не носел пред тебе дома некои за ебење? па кутрите сигурно цел живот го имаат слушено,па шо требаше? Да го убијат
Па на него му личело де..младост лудост се вика тоа Ама луѓе у години како неиживеани да неможат да се воздржат и плус снаата не е дужна да трпи глупи коментари ако збориме искрено... Колку и да не се случило ништо,коментарите се глупави од нејзина страна толку.
Добро бе не значи дека ако е нивна куќа дека и гости кога имаат мора да имаат секс за инает да приметат гостите. Ко да е последно..
Ама чекај, јас не разбрав дека младиве се воздржувале од секс, разбрав само нешто им било преречено. Хм...?
Оф мори мајко. Порано снаа и сверква се расправале оти тутунот не бил нанижен,денес за секс е расправијата. Кој повеќе се секса Дали снаата или свекрвата Жими господ не сте арни Пријатно