он ништо нешто излезе муабетов Шо била работата демек шо има да заклучува луѓе во години се не треба клуч да постои во нивна куќа. Ај доста беше оти уште 50страни ќе се напишат при секој твој нов одговор
Чекајте, јас се изгубив. Уште ли истиот проблем го дискутираме, или имаме нов проблем, со друга снаа и свекрива
За жал истиот е.И јас почнав да мислам дека е трол.Памтам дека пред неколку месеци исто пишуваше глупости во друга тема.Пробувале за бебе и имале два пати односи зошто сакале близнаци.Еднаш имаше секс за едно па по неколу дена пак за уште едно.Тоа било ни објаснуваше Суперфетација.
Prvo ne i lichi na nejze so muabetot deka imale,vtoro da ne im lici da se odnesuvaat kako neiziveani na tie godini bez razlika sto se slucuvalo pa i ne dodeka sme nie tuka
Abe devojce toa e nejzina kukja i ke pravi sto saka,kapis? Ako tebe ne ti odgovara nemoj da ides tolku denovi na gosti. Ste im dosadile dve nedeli kako ne vi e jasno. I na 60+ lugjeto se seksaat,mozes i majka ti sleden pat da ja prasas.
Свекрва ми денес на блиска личност ѝ се пожали дека многу ѝ е многу тешко сама(свекорот е починат). Ја чув случајно, оваа ѝ рече дека не е сама, мислејќи оти ние живееме на горен спрат, а таа долу.... Не знам што рече свекрва ми на ова, мислам премолчи, Дали треба повеќе да ја дружам?
И да решиш повеќе да ја дружиш сигурна си дека нема да ти врти муабети од типот на свекрвава на претходната снајка. Со годините како стареат се осеќаат се поосамени, сега кај вас ситуацијата е таква што има причина дополнително да се осеќа така, ама најдобро е да си седнеш со сопругот да си поразговарате и да се договорите како да и пристапите. Можеби само се осеќа така и мала промена во дружбите и комуникацијата со вас би и годела, а можеби има други причини зошто така рекла, за неа познати, ама како и да е пристапете и ако си е отворена и лесно комуницира ќе ви каже се и на вас и ќе знаете што и како понатаму со неа.
Може да не и личи тоа што ти го кажала,може има таква смисла за хумор,ама секс личи да го имаш се дури можеш и сакаш.Имаш погрешна перцепција за имање секс.И што е со тоа тие години па тие години ај ако не да легнат и умрат.
Не, друго треба. Зависи колку години има и од кога е без сопруг. Исто зависи дали има некоја обврска, работа, хоби, или не. Оно осаменоста е нормално чувство ваљда, кога си изгубил животен партнер и ни деца ни снаи ни бутур не може да ја намали. Ама битно е да се менаџира чувството со превземање на други активности кои му даваат на животот смисла.
Ама ти ако немаш осет и им влегуваш без да тропнеш мора некако да ти посочат…па и да ви кажале, не сте бре деца од 5 години па да се срамите или да ги класифицирате така
Ако нас не прашуваш НЕ. Тоа што е сама без партнер е друга приказна, вие сте и ептен во близина. Во поглед на син снаа што друго од фамилија и да има не е осамена.
Нема дефиниција за пристојно време кога некој решил да одмара. Нив може во 19 часот им е за легнување а тебе за вечера правење. Така да бидејќи гледам они се криви што си легнале и заклучиле а не ти што им влегуваш кога одмараат еве ти совет од мене од сега вие спијте во дневната и кујната. Кај им реметите мир па и да ти дава отчит оти заклучила.
Од сега чорап на квака нека стават за предзнак за секс и решена работа. Ќе знаеш дека се сексаат без да ти каже и нема да одиш.
Каснам во приказнава ама чекајте малце! Значи ова е се затоа што само заклучила и кажала свекрвата дека ќе имаат.. A дали вие ги слушнавте дека имаат па што сте толку вознемирени?
Де бре девојче.. не е веќе табу тема сексањето. За никој.. ни за 60 годишните. Не се плаши, добредојдени сте само немаш потреба да навлегуваш во детали кој што прави во другата соба и супер ќе си поминете! Опушти се малце. Ќе ти кажев да си гледаш мажот ама не си стигната до таму. Уште те интересира што прави свекрвата.