Zatoa,sega i svekrvata koga ke dojde ke pocneme da zaklucuvame vrati i da si se ponasame taka kako so si se ponasame koga sme sami..bez obzir deka imame gosti
Основно правило на култура е да чукнеш пред да влезеш некаде, ама не значи со тоа дека е во право и свекрвата многу испаднала невоспитана со муабетите.. Треба малку да се има култура, светов отишол во бестрага...
А многу веројатно и дека немале секс туку ја знае дека е невоспитана снаата па заклучила за снаата да не го види свекорот како се пресоблекува или по гаќи.
Pa ne me interesira dali imale ili ne,sega sami ke se od sega pa natamu i mozat sto sakaat da si pravat da ne se ustrucavaat voopsto
Pa jas smetam deka ne i lici na vozrasta da se odnesuva taka,plus treba da se zasrami posle toa sto go napravi dodeka sme nie tamu...a ima nekoi lugje prifakjaat mene mi e odbivno,gnasno da pomislam sto se slucuvalo dodeka jas sum bila prisutna..zatoa ne ni sakam veke da odam nitu pak da razmisluvam veke za ova
Богами ептен досадно! За нешто што не е ни проблем, туку лична фрустрација и незрело и инаетливо однесување на снаата, се испишаа страни и страни!
Ова е една од ретките инстанци кога на темава се застанало на страна на свекрвата. Значи... и ова бивало, да има терсене снаа. Забележуваме еден типичен случај како за темава, каде една индивидуа си зема за право да претпоставува, задава арбитрарни норми, правила и прописи. Патем индивидуата не мора да е секогаш (по)стара, еве гледаме и кај младите не штимаат некои работи. Друго нема да коментирам оти е апсурд, над апсурдите...
Некои луѓе стварно потежок товар од својот гз не носеле во животот па вакви случки ги сфаќаат претрагично. Срам да ѝ било, не се осеќала оваа испочитувана...ради една глупа заебанција А и пазете муабетов Они уствари уопште не требало да се онадат, макар и да не биле овие кај нив. Абе ќе си пукнам
Девојче, тука книга се испиша ти никако да сфатиш дека не си ти таа (ни маж ти е) да им дадеш дозвола да се сексаат, заклучуваат, расправаат или било што да прават во нивната куќа. Никој не те пита и ако ти е незгодно, решение е да не одиш, или идеално да се превоспиташ самата себе и да сфатиш дека туѓ живот-туѓа работа. И имаш предрасуди за сексуалниот живот, не им личело.Они си знаат. Друго, не е ферски да го дистанцираш маж ти од нив оти луѓето се заклучиле (не знаеме дали имале секс). Или не сакаш ништо да разбереш од опсежните анализи од 5000 членови тука желни да те едуцираат (меѓу нив залудно и јас) или се ладиш со нас.
Nemam predrasudi voopshto,samo dokolku se slucuvalo toa ne mi e okej bilo koj da go prai dodeka ja sum prisutna tocka.