А како ги примети сега? Не ги примети, свекрва ти ти' кажа. Ако било заклучено, не значи дека вистина било, си било заклучено за баш некој да не им се бувне.
Се смеам на глас, ќе ги разбудам сите. Многу веројатно. Се бара игла во сено, ако беше обратно свекрвата ќе беше зла вештерка како смее така да влегува.
Мор како да не биде приметно Ја ко се сексам пола куќа се руши,а не па за 60 годишни Вака не можат да се наместат,така не можат да се наместат де ишијас го фатил некој,де грч на нога и најверојатно ќе им текне дека некој аповите за притисок ги забораил,па одма ќе стане узбуна. Ти мислиш така лесно е да се сексаш у тие години. Затоа и се биле среќни и адреналински потпалени. Еднаш им се погодило се под конец и оп,снаата "куца" на врата. Море ја да сум ќе те отепам
Пред 10 години знаевме а фати летен распуст, па таму до 1ви септември дека децава тролаа по форумов, али од септември се стишуваа... Денес 20се и кусур годишни магарици и волови по 100 лажни профили и 1000 лажни животи живеат место стручно лице да посетат... А па да не праиме муабет за оние гревои грото мужи што пишуваат малоумни анонимни постови у групине по Фејс за мамички и домаќинки, па вие тука ги шерате демек вистина се... Ојте работете бе, идете ебете нешто, дрогирајте се, не се брукајте...
Колку и да е така,луѓе примиле дома .Да беше синот, немаше да му рече така ,ако да,тогаш бетер.Сепак се останува на акцентот со кој е кажано од свекрвата,тоа е клучното ,а не дали старите имале секс.
И тебе ти е, очигледно штом животот ти е сведен на нејзиниот интимен живот и немаш друга попаметна работа освен да се инаетиш.
Де ма Биљооо, зашо се правеш ваква, кокдошка Јас сеуште чекам одговор дали сопругот на женичката влегува кај баба му у спална без да тропне. Во "пристојно" време
Ок Ант, во право си. Ем си им отишла на гости, ем ви ја отстапиле спалната соба, па уште они да ти кажуваат што да правиш. Они поради вас отишле да спијат во дневна соба, па уште ја заклучуваат бе. Па таа е дневна соба, можеш кога сакаш да влезеш. Ја да бев на твое место и телевизор ќе уклучев, некоја турска серија да изгледам. Спиеле таму, па што ако.. Гости имаат во куќа, оние ќе спијат кога сакаат.. Е не може така. Божеее Петраааа