Jas kazav deka komentarite na svekrvata ne i bea okej i odnesuvanjeto nejzino zatoa sto na krajot ispadna se od inat deka pravela od pusta ljubomora kon nas..
A sto mislis deka ne postoi takvo nesto? Mnogu e povrzana..opsto saka da si komanduva za se i sesto seuste a i pocna i mene da me opteretuva kako sakala fustani moi da nosi kako bila mlada ,i na kraj se ispostavi deka toa go napravila od ljubomora samiot nejzin soprug go potvrdil toa na mojot soprug I starite mozat da poludat kako sto e dojdeno vremevo..
Чека сега, сакам да ги прашам админите зошто членкава може да пишува латиница а кога се регистрирав јас веднаш во лична порака ми стигна опомена да пишувам кирилица? Сега за темата: Дали си ти врзана за мајка ти? Може и на мајка ти и се допаѓа твојот стил па може да искоментира така? Тогаш нема да е љубоморна пошто ти е мајка.
Мене ме интересира како може некој да трола 6 дена, а негде некој искоментирал конструктивно, па бришење, преместување, па не било за овде, па било оф топик. Дали форумот профитира од глупост, и колку поголеми глугости пишеме, толку подобро?
Читам и се смеам, жал ми е што немам доволно време за секој коментар, морам да оставам 5 мин за да искоментирам. Разбирам да ти е непријатно свекрвата што се однесува така, што зборува за секс, и се шали. Секој човек е различен, некој е многу опуштен да се шегува на таа тема со било кој, сум сретнал многу постари луѓе што од никаде исфрлаат секс шеги. Ама не разбирам зошто да се лутиш што некој заклучил врата кај што спие. Прво спијат во дневна без разлика дали имале секс или не, знаат дека во дневна секој може да се заборави и влета без да тропне па по сигурно им било да се заклучат, може некој од нив спие гол, сигурно по непријатно ќе ти било да влезеш и да го видиш свекорот како спие гол или да видиш како се интимни. Што те интересира што прават навечер брачен пар? И прочитав некој коментар што има да спијат кај неговите дома, сигурно сакале да се видат да одат на гости. Нормално ми е да преспиам или кај моите или кај родителите на жената без разлика на колкав период, под услов да имам приватност и да спијам во посебна соба и не би ме интересирало што се случува навечер во другите соби и не сакам некој да ми се меша што јас ќе правам.. Ако немаат услови да спиеме во посебна соба би спиел во хотел, преку ден ќе се видиме, евентуално на ден, два во иста соба може ќе прифатам...
Дете да беше ќе разбереше дека секој може да праве што сака дома, макар и на 60 год, само не и снашкава. Со вакво детско инаетливо понашање не знам како може да се справе некој
Ok.sekoj si ima svoe mislenje.mene samiot chin i samiot komentar me naluti..sekoj normalen taka bi reagiral no sekoj si ima svoe mislenje...kraj na temava