Takva e..sekojdnevno ne bara po telefoni..opsesivna e..ama i ja odrzav lekcijata vikendot izgleda seuste ne i e jasno
Јас не можам да верувам дека темава веќе една недела се шири со "проблемот" на членкава, повеќе од јасно е дека и е здодевно и намерно пишува глупости. Не сме ние тие што ќе одредиме кој на колку години и што ќе прави дома. Моето мислење е дека беше доволно внимание, колку повеќе раздлаболуваме толку повеќе членкава иритира други членови, пошто очигледно и е интересно. А за тебе Ант, ако не ти одговара што свекрва ти прави дома - ич не и оди на гости! Дека те бара секој ден, може да има притисок од синот пошто тој очигледно има притисок од тебе! Оставете ја жената да си живее како сака, се додека нејзиниот живот не менува ништо во твојот ( а верувам дека не ти менува многу да ли таа дома има сексуални активности со свекорот ) не и се мешај! Ќе дојде време да имаш и ти деца што ќе носат девојки/дечковци дома, па ќе те прашам тогаш! Доста си ја блатеше свекрвата на форумов, претерано е цела недела едно исто во круг да го вртиш. А на крајот од денот, зошто бараш совет ако не прифаќаш ничие мислење и пак тераш по свое?
Prvo i osnovno ne me zanima za odnosite nivni posle ova sto saka neka si pravi sama doma.Nepocitta sto ja pokaza kon nas licno kon nejziniot sin so toa sto go kaza se vide kolku e saatot i deka sme nepozelni kaj niv doma i kraj na temava..
Девојко, каква црна непочит? Ти си таа што на нив приватноста дома не си им ја испочитувала и си тргнала да им шпарташ по соби додека луѓето СПИЈАТ!!! Не знам уствари, да ли е непочит или некултура, ама кај шуто кај боде викаат кај нас. Поголем грев од тој да скараш дете со родители кои го издржувале, Н Е П О С Т О И. Ако ти не си почитувана, не му врши притисок на мажот, бедно е. Тие го створиле, ради нив станал човек. Кај ќе ти оди душата тебе?!!
Da ednas u 100 godini sme dosle na poveke denovi i morase da se napravat gluposti i da se kazat potocno gluposti posle jas nepocit ..abe ajde..So samiot chin i kazhanoto se si se pokaza deka sme nepozelni!!
Мислење во темата 'Снаа Vs Свекрва' https://forum.kajgana.com/threads/snaa-vs-svekrva.51496/post-10306823 Troll or psiho
Почитувани членови ајде да се вратиме на темава и доколку некоја има цисринска потреба од совет и подршка да и помогнеме. Надмудрувања и пополнување време не се потребни. Ве молиме воздржете се од понатамошни коментари во врска со проблемот на @@Ant
Uste ova go vrakjam i ne pisuvam poveke nisto ..vi blagodaram na vasite mislenja no sepak ne sfativte sto sakam da kazam... Da da znae deka drug pat nema potreba od prazni komentari i chinovi tuku direktno da kaze deka ne sme dobredojdeni.I da imam protiv i da se slucuvalo nesto zaradi toa sto utre ete vnuci ke imaat i taka i na niv li ke im pravat..Pozdrav
Тоа и јас го кажав ,дека има недолично однесување свекрвата.Си требала директно да ја прашаш ,и не се замарај .Никој не се става на твое место ,да доживеат ќе ги видам.Ти не требало може ноќе да одиш кај нив во дневна соба,а повеќе од јасно е дека сте непожелни затоа и ти кажала така од утре имајте секс.Иронија левел незнам кој број, прекрасно .Не и дозволувај така да се изразува,утре ќе имаш деца или пред народ ќе те обрука.Не одете на гости ,или пушти го маж ти сам кај нив и толку.За таква личност не вреди ,верувај ми дека е така.
Само што прочитав објава на една пријателка... Цитирам: Денес е мојот најсреќен ден,станав свекрва,живи и здрави да сте деца мои. аманте бе,среќен или несреќен господ знае,ама мора ли да се става акцент на тоа дека СТАНАЛА СВЕКРВА. Подобро би било..."имам снашка,со среќа деца."
Најдобро е "син ми се ожени". Се друго е претеризам, она нит станала нешто, нит добила нешто. Жената е за син и, не за неа. Ама просто македонче, како да му објасниш....
Така е. Ама сепак на неа и е снаа. И затоа треба да има почит кон жената на нејзиниот син, а не од старт да прави сплетки. Ако сакаат да бидат почитувани од снаите, треба и они да почитуваат. А не да ги гледаат снаите како конкуренција.