Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    299
    Добро е што не е плодна, треба да воведат задолжително психолошко тестирање пред оплодување (ќе може да превенираат бременост бар кај постарите со нарушено психичко здравје) Жената не е добра.

2. bokace1

bokace1 Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    4.103
    Не знам дали си од Скопје , пред 6-7 години на железничка станица што се снимаа деца за тикток , едното дете што почина од струен удар , е тоа е брат на маж ми.
    За жал , и ја разбирам болката , се сваќам ја боли . Но според неа треба сите да застанеме со животот поготово маж ми .
    На времето она избегала од таткото на маж ми , па логично изгледа и беше и Дарија да биде без татко.
    Од како ја мавнав по глава со нејзини камења нејзино понашање ја чукна главата во дрво .
    Маж ми беше пресреќен кога дознавме дека сум трудна , и баш вика да и го развеселиме малку животот но ете .
    Дарија го носи неговото име , и не сакаше да го прифати тоа име.

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    4.916
    @bokace1 прочитав прееска, прво на смеа ме спотера, после си велам да пишам или не, ама ај.
    50+ како возраст не е спорна за тоа што таа сакала и планирала, но со оглед на се и во која функција е таа и зошто баш сега таква желба ептен е крипи.
    Но откако вака детално објасни мислам дека на женава и треба итно и редовно одење на психолог па и во други насоки ако така се процени.
    Добро е што не сте преблиски, но овие се веќе сигнали, црвени знаменца и ако навистина била на консултација преземете си мерки, поточно сопругот нека преземе иницијатива околу неа.

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bokace1

bokace1 Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    4.103
    На почетокот пробував да бидам во ок однос , но многу сакаше длабоко да оди во детали. Сакаше се да знае , но како поминуваше времето и тоа што се случуваше јас ставив крај на нашиот однос .
    Психички не е стабилна , јас се изнасмеав кога го слушнав тој муабет. Смешно ми е затоа што знам до каде може да оди.
    Самата жена не сака да си помогне.
    Некогаш ми било криво што сум ставила стоп, но за доброто на Дарија сметам дека најдобро е така.
    Син и , и дава информации но ете дозволив само два пати да ја види .
    Пред месец дена ми дојде ненајавена на врата со сестра нејзина. Јас дојдов да ја видам Дарија , а и сестра ми не ја видела :smirk:
    Нормално не ја видоа , им кажав што им кажав си собраа опашката си отидоа.

На DragonFly22 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    4.916
    Нема што да ти е криво, така си одлучила со оглед на нејзиното однесување и ќе си држиш дистанца.
    Со оглед дека твојот сопруг и е единствен син, по немилиот настан убаво е да покаже иницијатива да не се влоши сето ова.
    Сепак тоа си е негова одлука, ти држи си се до твојата.

6. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    17.799
    Допаѓања:
    189.372
    Од таму и е желбата за дете
    Не и фаќајте кусур на жената ништо но нека си оде на психијатар
    Болна е за жал
    Вие терајте си вашето