Нана19 јас си кажав за мене. Ако ти гледаш љубов во доручекот ОК тогаш, се гледа дека имаш 20 години.
А бе дури сега го прочитав целосно постот на бббббббб-абево. Добар осврт направила на минимум 3-4 теми - снаи и свекрви, заедничко живеење, роднините на сопругот (во случајов сопругата), свадбени поклони.....се гледа дека, ко за свекрва (дама во години), добро го баратала форумов уште пред да се зачлени (денес), па опфати од се` по малце . Пример за свекрва!
НЕ РЕКОВ НИШТО САМО НЕ ВЕЛАМ ДЕКА САКА НЕШТО ДА МИ СПОМНЕ СЕКАКО ДЕКА ЈАС НЕМОЖАМ ДА СЕПРТАЛАМ ТАМУ ДА ГОТВАМ ДА СПРЕМАМ НА НЕКОЈ НАЧИН ТАКА КЕ ЈА ПОНИЖАМ,ЖЕНАТА ВО 8 ПОСТАВИЛА ДОРУЧЕК И СИ ИЗЛЕГЛА НА РАБОТА МОЖЕБИ ТАКА САКАЛА ТАКА СЕ ОСЕКАЛА ДА НИ ПОКАЖЕ ДЕКА НЕ САКА !!! ЗАТОА ПАК ЈАС УТРЕ КОА КЕ И БИДАМ СНАА СО ДУПЛО ПОДОБРО КЕ И ВРАКАМ БИДЕЈКИ ТАА СО МЕНЕ Е МНОГУ ДОБРА ЈАС КЕ БИДАМ МИЛИОН ПАТИ ПОДОБРА
здраво, нова сум на форумов редовно го читам ама откако го прочитав постот на бббббббббб1 се изненадив дека има уште вакви ПРОСТИ ,,луѓе,, мислам дека треба да се срамиш од тоа што и го правиш на снаа ти. Па зарем си заборавила како ти било на тебе кога ти си била млада снаа. Твојата снаа не е ни најмалку виновна што е сиромашна Ми се гади од луѓе како тебе
А велиш си преспала кај нив па добро може сакала само почит да искаже жената. Јас лично на снаа ми доручек не сум и спремила секогаш таа спрема е сега ако нешто има друга работа јас доручек спремам па и ручек. Сепак совет за во иднина „ПОДЕЛЕТЕ СИ ЃИ РАБОТИТЕ ДА НЕМА ПОСЛЕ ТИ ПОВЕЌЕ РАБОТИШ ЈАС ПОМАЛКУ„ .
ббббббббббб ОД ПОСТОТ МОЖАМ САМО ДА ЗАКЛУЧАМ ДЕКА СИ ПРОСТА ЖЕНА. ВАКВА ПАМЕТНА И СВЕСНА ЖЕНА НЕ ПИШУВА ВАКВИ РАБОТИ....ЗАСРАМИ СЕ !
СЕКАКО ДЕКА ВО ИДНИНА КЕ БИДЕ ПОИНАКУ.НЕМОЖАМ ЈАС ДА ОТИДАМ И КАКО ДЕВОЈКА НА СИН И ДА РЕЧАМ АЈДЕ ШТО КЕ ПРАЕМЕ ЗА РУЧЕК ДА ЗГОТВАМ НЕЛИ ?? НЕВКУСНО Е ТОА НЕ ЛИЧИ. ЖЕНАТА САКАЛА НА НЕКОЈ НАЧИН ДА НИ ПОСВЕТИ ВНИМАНИЕ ДА НИ ИСКАЖЕ ПОЧИТ А ЈАС ТОА ПРЕМНОГУ ГО ЦЕНАМ.И СЕКАКО ДЕКА МНОГУ ПОДОБРО КЕ И ВРАТАМ ЗА ТОА !
Е сега не ја знаеме другата страна мислам на снаата ама ако ова е вистина јас ја сожалувам снаата искрено , и јас сум била некогаш снаа ама вака свекрва ми ни на сон не ми направи. Значи какви се луѓе постојат . А доколку некој само трола како што кажа погоре некоја админка тогаш искрено феминката ја сожалувам очигледно само времето ни го троши и бара внимание.
И свекрва ми исто така викаше ама сега стана бетер од нејзината Затоа почекај и ти има уште време за се смени во нејзината свекрва :geek:
Незнам зошто така сите мислите дека секоја мора да се промени /????? НЕМОРА ДА ЗНАЧИ ДЕКА СИТЕ СЕ ИСТИ. ОВА ЖЕНА ПОМИНАТА СЕКАКВИ РАБОТИ ВО ЖИВОТОТ, ШТО ЕДЕН ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА ИЗДРЖИ СЕ ТОА АМА ЖЕНАТА СЕ ПРЕЖИВЕАЛА АПСОЛУТНО МНОГУ ЛОШИ РАБОТИ И СЕ СЛУЧИЧЕ И СЕ ПРЕБРОДИЛА И ГО ЗНАЕ ЛОШИОТ ЖИВОТ.НАМАЧЕНА ЖЕНА ЖЕНА БОРЕЦ/ И САКА МИР СПОКОЈ И ЉУБОВ ВО ЖИВОТОТ !
Е сега пак и вие од мравка слон правите . И поставила доручек и поставила може од почит кон син и го направила тоа може од почит кон неа. Нена ај кога ќе бидеш снаа ќе ни кажеш како ти е па ќе зборуваме. Мислам сега залудно е за иднината да се зборува никој не ја знае каква ќе биде.
Точно не реков јас ништо , но јас само напишав свое мислење значи за жената и сите веднаш како не ти е срам да ти пренесе доручек , па сакала нешто да ти спомне , па тоа го направила за ова за она аман бе !
Нена премлада си да се нервираш на цитирањето. Секој си сподели мислење како тебе. Сега за некој тоа не е во ред за некој е . Немој толку да им се напнуваш на феминките и постојано да докажуваш