На Виши сите проблеми ќе и се решат кога ќе се иселат и живеат сами. И пред да ме нападнете, едно време и ги пратев мислењата, па незнам што да и кажам. Освен ова.
Не ми се верува што читам, истражував малку иако ја пратам Виши ама ова Зема кирија , а живее со свекрва по која фрла дрва и камења.
Ajde pukajte zencinja impesii od vikendot so milite vi svekrvicki Interesno da bide Ova ne se odnesuva na onie koj stvarno imaat problem
Значи јас зборувам за еден пар како целина,не навлегувам во поширокото семејство.Зборувам за карактерот на двајца луѓе. И се сомневам дека во бракот е важно да се знае која е омилената боја,која патем е менлива категорија како и се во животот.
Ајт иако не се однесува на посериозните пеоблеми еве ме мене со мојот. Не да имаше викенд ова беше историски и уништувачки викенд со свеки на гости ми дојде демек да се средат работиве ама лудите луге се во лудница а болните во болница така да со луд човек не се прави муабет ори он не знае да го прави тој муабет. И сега ако почнам да пишувам нема ни . Ни , да ставам и цела вечер ке е мала. Туку бидна што бидна женава ми се навика и надери со навреди кај мене дома јас покуса да не останам си и го покажав местото си и кажав моето јас и како она со мене,па плачеше демек ме сакала женава а бре филмови ме страми пред комши. Така после објаснувања па бркање и дерење си ја седнав и кажав што имав да и кажам и сега си знае аах малце се сопна гирл мири не ја виде таа жена што нема да ја познам која е. Е така тоа искрено веке ми се гади од овие проблеми со свекрвиве,ама свекрви ке беа историски ама еднаш да се чутело и слушнело не она незнае да слуша и разбере како и што треба. Ма однос бре треба а не диво прасе,така тоа сега секој во својот дома и по негово,бујрум на кафе ке си Чутиш ке си пиеш и ајт чао пријатно.
здравоо на сите Ве читам и се смеам и за некои мн ми е жал што не можат глава да кренат од свекрвите , јас сум немажена и сум единка али мојот проблем е што моите бивши никој не сакале домазети кај мене да дојдат , тоа е заради слаб карактер бидејки не можат да се оделат од нивните мамички, јас не можам да си го замислам животов со свекрва да живеам или некој да ми наредува ! Е сега за повеќето ваши проблеми мислам дека ви се криви ма,ите бидејки вие сте се омажиле за‘‘‘него‘‘‘ а не да ги трпите туртурите на сВекрвите !Мој совет е тргнетесе на стрна под кироја или било каде и посиромашно али да имате мир во душата . поздрав до сите
Ајде бе жално велиш А! Два пати нервен слом и за малку ќе завршев во Негорци, а таа напукала 80 во дебелиот газ. Те молам и јас сакам да доживеам не баш 80 оти ќе бидам нечии терет, ама барем малку да се порадувам на внучиња.
А да направиме свеки swap? На недела дена да си ги мењаме. Која како ми ја пратите изулавеана ви ја враќам