Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. Swedish girl

Swedish girl Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    29
    Planirav utre toa da go napravam, zatoa i mu rekov na maz mi da ne se rasprava i objasnuva. Ke probam sama pa ako ja dobijam da im gi vidam facite sakam. Znam zvuci zlobno ama mn se razocarav od niv osobeno zosto pominav preku mnogu raboti i prekutev mnogu i sami se borime celo vreme bez nicija pomos. Pa fala mu na gospod za ova sto go imame sega, a tie ic ne mi trebaat. Pozdrav , fala na mislenje. Mi trebase objektivnost.

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  2. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.589
    Не си ставај се при срце и не се нервирај, да знаеш дека правда никаде не постои. Земи ги работите во свои раце заедно со маж ти и терајте си како вам ви одговара, нема што да кажуваш и прашуваш друг и да даваш отчет дал за работа или било што. Ич да не те интересира кој како и зошто ќе се лути, ваш живот ваши приходи. Не си должна никого да прашуваш и да се објаснуваш.

На cresa-jagoda, eloves, Nausicaa и 4 други им се допаѓа ова.
  3. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Nemozam veke nemam sila ;(

4. Swedish girl

Се зачлени на:
    9 ноември 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    29
    Sto ti e? Sto se nerviras? Ispazni SI ja dusickata!

5. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Zivotot mi e katastrofa,no ima edna feminka koja me poznava pa nesakam da ima loso mialenje za mene,a vsusnost ne znae sto prezivuvam

6. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    So i da ti e so lesno ❤ i na mene mi bese katastrofa pa pominav❤ se pominuva❤

На DVAANGELA и butterfly* им се допаѓа ова.
  7. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Da se pominuva,no otkako ke se obolime i ke nemozeme sopatvenite deca da gi trpime

8. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Da primer maltretirani nervoza ispolneti seto sobrano na edno mesto i tn sekako ke nemame trpenie :worried:

9. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Fizico ne a nema ni da dozvolam,ama psihicko da.Baska nemam nikoj vo blizina sto mi e od doverba za razgovor,samo slusam i slusam goltam no veke ne se izdrzuva,bas nekni pravev vecera nemozev da stanam da ja vidam snagata mi se rastrese

10. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Sto te izmacuva sto ti e kako si kako se custvuvas

11. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Samo edno ke kazam pa ke ti e jasno se.Se vrabotiv samo za da ne slusam zamisli ednostavno kazano begam od doma,no koga ke se vratam pak taa pesna ako ne sekoja vtora den togas sekoja treta i deset meseci se toa pa toa samo se nadevam paihata ke izdrzi

12. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Barem imas rabota i ne slusas celo vreme,kolku i da imas nervozi doma barem koga ke izlezis od doma kako nov zivot da si pocnuvas sekoj den, koga ke se vratis i toa se trpi bidejki znaes deka utroto ili odrucekta ke izlezes i psihicki ke si odmoris ❤ Sigurno si postara od mene i podobro gledas na rabotite iskustvo i se zatoa izdrzuvas i ke izdrzis nema zosto da dozvoluvas da se nerviras ovoj zivot ni e podarok i treba da si go ziveeme srekno so i da ni se slucuva ili slucilo ,i ti taka ke izdrzis ❤

13. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Sekako probav,no ne ide.Znaes sto znaci sekoj 2 3 den da slusas toa pa toa,toa pa toa,da go gledas mm kako se kara kako se nervira,a ti si dosla zivot da zivees so nego,semejstvo da stvoris.A najbolno e toa sto 5god nisto ne se zabelezuvase,se bese taka sovrseno.Zatoa mamicki kolku i da vi se lutat kerkite zboruvajte so niv

14. Bloom19

Bloom19 Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.604
    @rose60 и @butterfly* знам дека е офф топик и имате поголеми проблеми од ова, меѓутоа на форумов правило е да се пишува на кирилица. Поздрав и се надевам дека ќе ги решите проблемите и ќе биде подобро. :)

15. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Da znam i se izvinuvam no nemam podrska na tell,a nonstop od nego sum na femina i zatoa nonstop latinica se izvinuvam

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Nemam mkd font na tel :worried:s

17. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.589
    Батерфлај решение за проблеми секогаш постои, наместо да седете и молчете пробајте да поразговарате и да најдете некое решение за кој и да било проблем, животот е таков каков што е а борбата е неопходна затоа реагирајте и пробајте да се средите.
    Во случајов гледам дека имаш подршка од маж ти а тоа е најважно, заедно ќе пребродите се.

На cresa-jagoda, eloves, MilaP и 2 други им се допаѓа ова.
  18. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Da imam golema i blagodarna sum.No zamisli ti vo koja sotuacija bi bila koga maz ti bi se karal so majka mu i bi ja molel da ne provocira za da ne nastanuvaat kavgi,podgovranje a ti vo sredina da si.Mene navistina mi e tesko,a soprugot mi vika da ne se zamaram no ete nemozam,duri posleden pat sekrvata mi prebaci deka mi bilo ubavo koga tie dvajca se karale mene srceto me zabole i samo rekov gospod znae na koj kako mu e pa spored toa neka sudi,mene samo mi e krivo sto uste sega goltam,placam i se tresam,a toa bi trebalo dete koga ke imam.Da dodadam mm mn pati saka da razgovara na mir no so nea toa ednostavno e nevozmozno,taa pocnuva da se dere,da podgovara,nejzino bilo sevoova itn,mm ke vide ne vide gleda nema izbor i ispagame nekade nadvor,koga se vrakame taa ne ni pravi muabet,posle nekoj cas pak prodolzuva

Последна измена: 14 ноември 2015
  19. Swedish girl

Се зачлени на:
    9 ноември 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    29
    Од моментот кога ќе добиеш дете свекрва ти на такво нема да ја ставаш. Не се секирај, ќе биде на подобро. Ова од лично искуство ти го кажувам.

На Viki693 и butterfly* им се допаѓа ова.
  20. butterfly*

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Se nadevam deka ke bide samo da ne bide docna,se si mislev deka sekoja majka bi bila srekna da go vidi sinot sreken,koga taa ne e doma po nedela dena nie da ne e za podrek sme srekni,slozni,siti,a ova naseto koga ke si dojde namesto da e zadovolna vednas pocnuva da zboruva.Dosega nikako ne se pozaliv na temava ova mi e prvpat,no bidejki nemam na koj morav nesto da napravam da mi olesni nekako,zasto se osekam veke paihicki nemozam.I vi blagodaram

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.