Не на мало дете, туку на мажот на Виши. Свеки ми рече дека таа на мм му го направила на 30 год. Тогаш таа бабата волшебничка и кажала.
Ете Виши додека спие, најди конец, пробај, јас верувам некогаш во тие работи.Можда ке има ефект, ништо не те кошта, без заебанција ова.
@okcenzi Хаха Окцензи ма, утре ако слушнеме на вести пронајден задавен маж од 30 и кусур години со црвен конец, ти ќе си крива да знаеш хаха. До душа сигурно ќе го препишат тоа на неуспешно задоволување на некој сексуален фетиш (многу филмови гледам ).
Eeeeejjj, полека со советите, ќе задавите некој, после на душа ќе го носите Аман, Виши, не го кини конецот, со ножица пресечи го, да не не цитираат после во вести овде од форумов
Лелеее,уште е актуелна @vichy и нејзината напатена душичка и уште фрчат совети за тоа како да не пати,да се спаси...Ајаааа,не ми се верува...
Токму така, со детето може само да се искомплицираат работите, никако да се поедностават. Како може дете, дете да чува, ахх абе во нашава чудесна земја сите знаеме каков ни е стандардот, силум прилике повеќето млади живеат со свекор и свекрва, затоа и младите масовно ја напуштаат државава, иначе странство кај ти живее со свекрва, тоа само по индија и турција го има а и кај нас еве, заостанати сме и никако да тргнеме напред, затоа мислете му ја пред да се мажите, што би рекла Кери Бредшо,- кога имаш секс со човекот, дали имаш секс и со неговата фамилија? - сексот и градот, кој ја гледа знае, кај нас по се изгледа имаш секс и со свекрвата така ќе му дојде еве јас на пример повеќе чувствувам дека сум во брак со свекрва ми неголи со мм.
Epa veruvaj...Vo nastata cudna zemjicka R.M. Inaku ako ne sledis pak se aktuelizira bezpotrebno problemot na mojata napatena dusicka zosto se drznav da dadam moe mislenje/sovet na @akvarium . Ama ocigledno za da ostavime site prostor za drugite so poseriozni problemi od tipot na moite na @akvarium i x drugi snai koi od x pricini ne pisale sto gi maci nivnite napateni dusicki jas nema da dolzam poveke mnogu na ovaa tema od forumot. Blagodaram za site sto spodelija svoi gledista,me nalutija,navredija ponekogas i poslednive dobroooo nasmeeea.(koj go zanima do kaj sum neka pise lp kako nekolku pokorektni forumki dosega). Pozdrav.
Да не знае човек дал да плаче или да се смее , не се за џабе тие сите вицови за снаи и свекрви, но во странство со свекрвите се гледаат неколку пати годишно па пак триста маани наоѓаат, вакви онакви свекрвите им сметале, а што да кажат македонскиве снаи, што живеат со свекрви, туку нејсе сега сум се фатила на орото, ќе играм, јас тегнам да се одвоиме активно вршам притисок, па мажево ако ме сака ќе се одвоиме ако не со среќа на идната"мала невеста" што ќе се омажи за свеќи и нејзиното синче,како серијана индиска кој ја гледал знае, дробни солзи ќе ронам за неа
Ти твојот проблем несакаш да си го решиш па даваш совет на друг.Незнам дал да плачам ил да се смеам.Тука доби еден тон најдобронамерни совети ама ти пак и пак се жалиш,кукаш,плачеш па почна сега и совети да делиш.Темава ви стана само за да си се олесните и да си се жалите,демек вие сте жртви,кутрите,па сега сите треба да ве жалиме и да збориме колку ви е лоша свекрвата.Сами сте си криви што трпите и што несакате да си го решите проблемот. Кажа кој ти е проблемот,совет не прифаќаш,проблемот несакаш да си го решиш,незнам тогаш која ти е поентата да пишуваш цело време едно те исто.
Виши "кова" план против свекрвата најверојатно. Бидејки е слабокаракарактерна и замижува пред решението и бидејки смета дека мажот и е еден и единствен на планетава земја и што повеќе ја тортурира таа повеќе го љуби и цени таа мисли дека со едно невино и мило суштество дете таа ќе успее да ја совлада свекрва и и да остане победник во ситуацијата, ако тој план и падне во вода има друго решение таа најверојатно, да роди дете само па што биде нека биде, ако би го немаала мажот и бар една половина од него да има на овој начин, сувенир бе! @akvarium мило ми е што си свесна за твојава ситуација, не знам сеуште што бараш таму па згора на се и да молчиш, фаќај тоа парталите и бегај, ако мажето е МАЖ ќе ти дојде и ќе биде свесен за тебе и за ваша сопствена фамилија, за пород, за вистински животни вредности, за љубов и спокој.. ако не е, нека си дреми кај мамичка, има милиони на планетава, со лопата да ринеш.
Ах бе виши не е ни чудо што си ги имаш проблемиве. Види болдот. Гледаш? Ок. Епа тука никаде не се заблагодаруваш за совети што ти даваат феминките неуморно цели 2 години. А имало мнооооогу повеке совети отколку критики кои тебе “мадам пр-пр со паметот“ ти се дадени. И добро бе виши ајде еднаш за секогаш да ни кажеш што точно сакаш ти од твојот живот и твојот брак. Еднаш виши наша дај ни некоја насока, за да те разбереме. Дај бар во неколку реченици објасни ни како би изгледал твојот совршен брак-живот. Или и ти сама не знаеш или ние сме премногу глупи, ама ке да е првото.
виши е само една заљубена жена во нејзиниот сопруг кој е мамино синче и мн и оди по кејф на мамичка , а виши малце тера инает и сака всушност да го смени нејзиниот сопруг , да не е мн приврзан со мајка му туку со неа , не и пага на памет да се разведе бидејки си го сака нејзиниот сопруг , и по мое мислење сака да забремени да се смени ситуацијата дома и , се гледа дека и попуштиле нервите и дека е во тешка состојба , но не познавам никакво решение за нејиниот проблем ( како да го направиш сопругот МАЖ од мамино синче )
Znam deka ima posebna tema za specijalni pozdravi, ama jas bi sakala tuka da upatam eden pozdrav za sveki so zelba, sto pobrzo da i pomine makata deka si isteravme po nase i praznicite ke si gi pomineme, zaedno, sami i nadvor od gradot.