Моја мајка навистина нема таква особина, никогаш не ми пребарувала, не е таква, ама свекрва ми.... леле, штом излегував попис редовно се правеше. Ама па и јас и правев на нејзе
Тоа претурање по фиоки и буричкање во интима е до човекот.Мада и до можностите е.Кај мене нема можност свекрва ми да претура зошто доаѓа како гостинка,така да фала многу пријатно,не ме боли глава пошто нема можност да чепка.А дур бевме во заедница си чепкаше и гледаше што имам ама плус и ми кажуваше дека видела,несакајки де
Ah Bridgetce Bridgetce vrti sukaj ti si platen advokat na temava da gi branes svekrvite neli? Nema veza podrug komentar od tebe ne ni ocekuvam ni pa me pogoduvaat. Pred nekoe vreme ne znam na koja tema se osuduvase snaata sto i gi broela gakite na svekrvata.I ti bese taa sto najsilno krekase deka ne treba da duska kaj sto ne i e mesto.Vo ovoj slucaj moja kuka i dali jas cuvam sado-mazo rekviziti ni nea nikoj ne treba da go interesira.Ona si ima nejzin del od skafot i tamu da si gleda.Ne da brka po drugite delovi ili posebno tamu kaj sto sum kazala oti ne e za otvaranje. Znaes li sto e intima? Dosla e na gosti ne da mi pretura po rabotite dodeka ne sum doma. A,jas za nea sigurno ne planoram da frlam nesto sto sum kupila... Mozebi i jas trebase da i prebrkam po skafovite dodeka odea na rabota koga ziveevme zaedno,cisto od ljubopitnost da vidam da ne cuva i taa nekoj skrien rekvizit...ama ups toa mi e ispod cest da go napravam.Jbg karakteri I da tocno se znae kade stojat krpite,carsavite i se ostanato koe ke go koristime zaedno,ne sum ja ostavila bez da i pokazam.A,za nekoj sto dosol vcera na gosti i da misli deka e nejzino keseto c und a nekako ne mi pominuva.Pogotovo sto e spakuvano na zafrlen del koj i jas sekojdnevno ne go koristam.
Другарка ми беше ,,цар,, на тема буричкање по фиоки. И беше незгодно да и рече на свекрва и. Живееа во иста куќа ама различни соби си имаа, па малава приметуваше дека свеки и влага во соба и буричка по фиоки. Еден ден пред да излезе од дома, на лист хартија напишала ,,ШТО БАРАШ СТОКО ЕДНА,,и го ставила во фиока. Свекрва и ваљда прочитала и неколку дена не и правеше муабет, ама пак и нејзе и беше незгодно да каже зошто не и збори.
@fairy88 Немој молим те, испод чест ти било во шкаф да и ѕирнеш, а не ти е испод чест секако за неа да збориш оти гаќите ти ги видела. Во случајот со гаќите претходно сосем друга беше приказната, таа што броела гаќи беше навредената, што значи да дојдеше свекрва ти да се жали од тебе, неа ќе ја нападневме зошто ти бркала по шкаф и нашла нешто што не треба. Во мал стан, со еден плакар, ти бараш интимност, и тоа од жена која дошла на три месеци кај синот на гости. Мене само ме чуди како тоа вие изненадени сте од ситуацијава. Па и погледнала што гледаш на компјутер, ако не па стави и од она на коњите што ставаат за само напред да гледа, ни лево ни десно. Да не излезе сега дека нормална работа е буричкањето по плакари, ама од постари жени, мајки, некако сосем очекувано ми е. А за ова другото -што гледаш стоко една- немам коментар, простотилок на ниво.
Е добро де големо чудо ако видела...и таа сигурно имала или има таква кеса полна секси долна облека... Сите сте возрасни луѓе и нема ништо срамно тука. Имам и јас цел куп чипкана долна облека, корсети, високи чорапи, вибратор, кондоми... Има и мајка ми...има и свекрва ми... Знам и јас и тие... Инаку и јас мразам кога некој ми претура по работите ама поради вообразеност и радозналост...ме иритира фактот на мешање кај што не му е работа...а не дека ке види нешто што не треба...
Nema sto da komentiram ponatamu ni pa da se dokazuvam so tebe. Samo ke kazam toj sto pretura po tugi raboti za mene nema kultura i e prost. A,goleminata na domot ne e relevantna za nekoj sto saka da duska.Dali zivees vo stan ili kuka na tri sprata,toj sto si e takov ne mu e merka ni precka da go preturi celiot... Inaku da kako sto kaza Plezace ne mi e sram od toa sto go imam,tuku od toa sto cepka kaj sto ne treba.
^ Му кaжa нa сoпругoт декa мaјкa му немa културa и прoстa е oти ти ги нaшлa гaќите? И имa гoлемa врскa дaли сте сите вo еднa сoбa и кoристите еден шкaф или куќa нa три спрaтa, зaтoa штo шaнсите дa се сoпнеш или нaлетaш случaјнo нa нештo штo не требa вo еднa или две сoби се пoгoлеми, a ти всушнoст и не знaеш кaкo дoшлa дo ќесетo. Јa прaшa? И зoштo не aкo ти е тoлку битнo?
Што има да прашува?! Не се чепка по туѓи работи и тоа е тоа. До кои крајности одите со муабетиве еј?! Ќе правдате некој да чепка по туѓи плакари
Леле сестрами да ми ги види тие работи ило пак да ми претура по фиоки би се наљутила не свекрва .. Или јас сум многу срамежлива или незнам што е работава.
Кога смукав кај свекрва ми, ја скокав нивната спална. и ми вели зошто ја скокаш. Велам интимно е, не влегувам во туѓа спална, додека не ми се рече да влезам. Ми вели, ееј не, оди без проблем, само смукај. Велам во ред, пошто јас не сакам мене никој да ми влегува И не ме послуша, се додека еднаш свекорот не и писна
Дали сум јас ненормална, што не знам ни јас колку пара гаќи имам и какви, а не знам ни колку пара има маж ми? За подалечни луѓе ич не ми се ни размислува,
^ Да, посебен вид сте вие што не знаете точна бројка на гаќи. Нас останатите и во сон да не разбудиш ќе ти кажеме број, цена, боја и секој пар посебно од каде е купен. Наши, и секако гаќите на најблиските.
Ti jasno li ti e deka prereduvavme i i kazav deka znam sto ima vo keseto i deka vo toj del ne mora da se prereduva i da se otvara toa kese.Toa bese uste vtoriot den koga dojde i koga i oslobodiv del za nea.Trebase da i e jasno deka tamu ne treba proveruva sto ima. Ama Bridgit ne e svoja ako ne gi isprevrti zborovite kako na nea i odgovara.Isto ona ne opravduva brkanje po tugi plakari,ama ocekuvano i e i normalno postari zeni da cepkaat po rabotite koi ne se nivni,oti godinite im dozvoluvaat da pravat se, i toa ne e nekultura . Tuka nema nisto strasno,pak e problenot so snaite.Treba se sto sakaat da skrijat vo podrum da odnesat za da bidat sigurni deka toa nema da go najde svekrvata koja dosla na gosti,oti vrti sukaj nemas intima ni vo domot koj sam si go obezbedil.Da bese dom na svekrvata-ke se zborese deka snaata treba sama da si plunke na racite da si napravi svoe za da ne se zali ako i se cepka po stvarite.Iako i ova ne e opravduvanje demek sega jas i davam kuka i ke i broam sto ima. A, ke bide li vo red da i proveram vo tasnata na svekrvata cisto da vidam kolku evra donela za da trosi tuka?Te slucajno pomisliv deka e mojata tasna pa onaka da brknam... I da mu kazav na mm, za tvoja informacija se sto mislam ...
Штом ги спомнуваш еврата во ташна а не гаќите, значи тоа те интересира и веќе си помислила Знак прашање е дали имаш проверено или не. Таа да знаела дека е толку страшно што ти ги видела гаќите, како што ти кажуваш дека многу добро си и потенцирала дека тоа ќесе не е за неа и не се отвара, немала ни да каже. Ќе си отворела од љубопитност и ќе си ќутела. Добро, проста е и некултурна. Сега ок ли си? И зошто ништо не и рече кога ти кажала дека бркнала во строго забранетата зона? Заборавив, премногу сте културни за тоа, пофин начин е да му ја наполниш главата на сопругот, па тој да ја стави во ред.
Ne sum pomislila na nejzinite pari ni pa me interesira kolku ima. Toa bese cisto sporedba da ukazam ako e kaj mene dojdena i ona ima del kade sto e nejzina intima i kade jas ne smeam da preturam. A, da toa e na mm roditel ne moj.I jas i toj nemame direktno vleguvani so sprotivnata strana vo konflikti i takov ni e dogovorot.Ako ima nekoj problem si go kazeme megu nas, a posle jas/toj si go resava problemot so negovite/moite.
И' рекла на свекрвата да не чепка во тоа ќесе - значи не треба да чепка. Што не е тука јасно? На мене мајка ми или свекрва ми да ми чепка нема да се лутам. Зошто? Затоа што никогаш не сум го кажала спротивното. Да кажам дека не смее да се чепка (па и чорапи или компири да се во ќесето) ќе се налутам ако некој чепка. Не знам зошто секогаш мора да се бега од суштината и мора некој да се фати на некои површни работи. И толку пати го напишав "чепка" што сега ми стана и чуден и смешен зборот . П.С. Сега се замислив малку, сите имате вибратори, само јас немам, до мене ли е? . Поздрав .