Toj sto cepka po tugi fioki cepka i po drugi raboti. Ima edna stara izreka ama nema da pisam celata,vulgarna e KOJ CEPKA VO TUGI GAKI SEZNAE STO KE NACEPKA A spored mene i toj sto opravduva takvo nesto e... Tolku od mene na ovaa tema .Zarem e potrebna diskusija ?
Ma kakvo burickanje po fioka, ni vo soba ne mi vleguva. Ednas bese zastanata do mene koga si gi mestev rabotite i pocna da drzi predavanje kako da sum gi diplela.Samo i ja zatvoriv vratata od plakarot pred nos i ottogas vleguva samo alista da mi ostavi na krevet i tolku. Ne otvara ni kaj mene no kaj mm.
Па ќе излажам ако кажам не. Јас го имам пробано она со гаќи и пакетче улошки на кревет оставено и да ти кажам добро се покажа свекорот више не седи во соба кога ние несме дома
Има ли потреба да нагласувам некому дека не треба да ми чепка било каде по дома? Јас се згрозувам од помислата Јас да чепнам некому,а камоли мене некој.
Добра ти била финтата, уште подобро требало употребена влошка да ставиш, па нека се збрка.Или нечисти гаки Леле Рефке СТОКО ЕДНА Ете што убаво и пишала Јас не би можела да замислам ни да ми става гаки во машина, ни да ми ги стави за сушење, ни пак да ми ги собере, или па да ми ги дипли.Несакам ич да ми ги чепка.Ни било какви алишта, не веш посебно
Епа што да правам кога ние ќе искочевме он оп кај нас во соба директива човекот си легнал и си гледа тв зашто нашиот телевизор бил lcd а нивниот од старите епа нече мочи[/QUOTE]
[/QUOTE] Свеки моја е радознала али немам ни приближно слични проблеми па да се жалам а светко мој само work го занима па не ни знае каков тв имаме или спалната која боја ми е Додуше не ни живееме заедно, на посебни спратови, со врата и клуч на вратата
Свеки моја е радознала али немам ни приближно слични проблеми па да се жалам а светко мој само work го занима па не ни знае каков тв имаме или спалната која боја ми е Додуше не ни живееме заедно, на посебни спратови, со врата и клуч на вратата [/QUOTE] Среќна снашка си ти
^Јас се нервирам мајками кога ми чепка да ми преместува алишта на друга закачалка, а не па свекрва да ми чепка.
Абре луѓе што паѓате на провокации? Јас да си кажам ситуација, живееме на посебни спратови, ама во спална соба ниту им влагам ниту ми влагаат. Ако ми се расфрлени еден куп алишта на спална и ја оставам вратата отворена, така и ќе си најдам. Тоа почитувам. Ако е неред - мој неред е. Алишта ми пружувале и ми диплеле - во бременост, после царскиот рез, ниска сум, да не се оптегнувам по жиците. Кога мм, кога свеки, кога золва ми. Искрено кажано, не ми е по кеиф друг да ми ги дипли, сакам сама се да си средам, ама кога не сум можела, благодарна сум на помошта. Е сега, корсети и танги не ставам на видно место да ми ги гледаат и собираат. Не мора никој да знае што правам јас во спална нели. Во шкаф не ми чепкаат да ми редат освен помош ако не побарам сама. Гаќи не сме броеле, само може да ги измеркам чии се побели и да прашам како ги пере. Муабетот ми беше, и јас немам вибратор, @promeneta клуб да си напраиме.
[/QUOTE] Богами ти се чудам како можеш да трпиш свекор ти да ти спие на спалната...јас не дозволувам никој да влезе во спална без прашање а камоли да ми седне или легне на спалната... Еднаш свекрва ми додека беа кај нас на гости јас варам кафе гледам неа ја снема од видик...влегла во спална да го заспивала син ми...влегов, и ја покажав вратата со рака ме погледна и излезе. Свекор ми ниту посакал, ниту пробал да влезе освен кога го викнав јас да го види креветчето на внук му. Се знае кој до каде може да оди. Несмее ни да го заспива кога таа сака затоа што тоа дете има мајка која му прави ред и разлика на денско и ноќно спиење...и ако некoj проба да се меша р'жам А инаку сум мн фина хахахах
Богами ти се чудам како можеш да трпиш свекор ти да ти спие на спалната...јас не дозволувам никој да влезе во спална без прашање а камоли да ми седне или легне на спалната... Еднаш свекрва ми додека беа кај нас на гости јас варам кафе гледам неа ја снема од видик...влегла во спална да го заспивала син ми...влегов, и ја покажав вратата со рака ме погледна и излезе. Свекор ми ниту посакал, ниту пробал да влезе освен кога го викнав јас да го види креветчето на внук му. Се знае кој до каде може да оди. Несмее ни да го заспива кога таа сака затоа што тоа дете има мајка која му прави ред и разлика на денско и ноќно спиење...и ако некoj проба да се меша р'жам А инаку сум мн фина хахахах[/QUOTE] Два пати го истрпев и више не сеа знае кај муе местото
@monik55 Се е политика мила млада невеста си има време ќе научиш, ќе те подучиме на некоја финта Уствари барајте побрзо станот, тоа е спасот