jas samo kolku trolovi imam primeteno ehe no toa e rabota na moderatorite a tocno e oti mladite najdobro e da ziveeme sami no koga se nema uslovi mora taka da bide trpime se zaradi nasite niski plati sto ni gi davaat kolku dane umreme za leb
i za zal ne se pocituvame ic jas sum clen niz poveke balkanski forumi i nikade nema tolku nepocituvanje kako kaj nas stalno da se navreduvame znaci ova trebase da go napisami na edna druga tema no ne sakav da se raspravam sram mi e da padnam na toa nivo
Pa istoto sakav i jas da mu go kazam so mojot post samp sto ti skokna da me napagas. Site znaeme sto e svoj dom,nezvisnost no toa tesko se stignuva.Koga imas navodno plata kako negovata togas lesno e da kazuvas sto e podobro no koga prezivuvas so 200 evra mesecno nemas bas mn izbor za nezavisnost.
Pa vidi, najdobro e sami da si kupuvaat otkolku vo zaednica zaradi toa shto poslem kupuvanjeto niedna strana nema da mozhe da kazhe"abe majka mi e sama i stara e...mislam bespomoshna e vo momentov, da dojde da pozhivee ili da posedi malku kaj nas" E taka ncki...zemi si ja kaj tebe u stanot ako si tiklu humana osoba ili pak otvori si starechki dom tvoj.
Во панел на форум ,секој форум главниот администратор а не модераторите (додуша зависи кои имаат привилегии) Се пишува ип од членот и излегуваат сите профили негови.(Го знам тоа бидејќи сама имам хостинг и имам правено форуми за цс1.6. Ако сакаат тие до сега форумот ќе беше топ, не велам дека не чини, но се гледа дека нешто не штима, нова членка ,од сите теми таа пишува омраза за деца имала(Во ред тоа е нејзино мислење) Но од многу теми ,да се закачи во тема за деца,осетлива тема за деца ,во која ниеден родител не би бил рамнодушен да чита за омраза макар и личноста да е анонимна. Тука не ги банираат и не бришат,ваљда поради намаленост на цифрите на членови, вака брои многу ,многу реално, а и форумот не е од денес ги има многу лажни профили ,и на рингејаја и на мн други форуми македонски , само што таму нема вреѓање и исмејување а тука се распуштеници станати со коментари главно секоја 2ра исмева и другите околу неа ги влечка и они сами како слуги почнуваат исто, реално смешни се на форум. Џабе се надеваш на пријавување, они да си ја работеа ферски работата немаше да има исмејување лажни профили и ќе имаа по Еден Единствен профил. Тие само коментари бришат. Да не должам потенцирав главното што сакав да го кажам.
I jas sum bila licno trol na drugi forumi ovde ne zboram samo za makedonski forumi tuku i za drugi ama moderatorite za kratko vreme go primetuvaa toa i mi go brisea stariot profil ovde neznam kako e no gledam oti ima trolovi a nisto ne se prevzema za niv
I neznam neli im e glupo sami da se nadovrzuvaat da se prasuvvat da si odgovaraat neznam neznam jas ne bi mozela taka
јас и свеки едвај два месеци живееавме заедно,таа малку посебен тип жена мисли дека светот се врти околу неа,а пак свкор ми човек кој што само сежали за нешто и мисли дека некој ќе го сожалува и ќе му пружа, јас неможам да поднесувам такви особи не сум човек кој што очекува некој да ми помага цел живот сакам сама се да стекнам. со мм сега живееме кај мојте родители бидејќи тој не е тука мом.во странство работи а јас со бебуш тука живееме и топ ни е!
Реално ако нешто ни речат свекрвите се лутиме а мајките ни се златни па од нив се е во ред,,но и таа свекрва е мајка и не на било кој туку на вашиот сопруг,во почетокот на бракот сум имала недоразбирања имам и сега и секогаш ке има но од како имам син размислувам поинаку и со свекрвата постапувам онака како што би сакал еден ден и со мене да постапуваат,поздрав
и јас исто имам син, но не е така кога некој неможе да ти помогне подобро е и да не ти прави допулнителни проблеми! Мојот случај беше баш таков јас бремена се се договорено за свадба доаѓа мом.нема свадба по два дена ќе правиме јас со стомак до заби бев на сопствената свадба само што не се породив. порано за се нешто што ќе кажеше паничев плачев се ндрвирав но не и откако се роди синко таа за мене е само особа мајка на мојот сопруг, и баба на син ми но не ја регистрирам кога зборува само климнувам со глава кога не ми одговара...а јас кога ќе станам свекрва ако го доживеам тоа сигурно нема да се мешам во бракоѕ на син ми.
Taka e podobro, ke kimnam so glava i ne se raspravam ,jas na ovaa tema imam referati da napisam am badijala
Извини, но не те разбирам. Ќе постапуваш со свекрвата добро за снаата да постапува исто со тебе. Може ти ќе бидеш најдобра со свекрвата, а снаата здравје боже може и нема да те поднесува. Или обратно. Ова е само пример секако. Според мене, биди кон свекрвата она што си без никакво глумење. Јас сум таква. И да имам син, ќе бидам кон свекрвата исто како пред тоа.
Гледам по моја братучедка омажена , проблемот мислам дека е во тоа што мајката и да те налути можеш да и кажеш се и да и се издереш и испонашаш, па ништо да не ти рече и пак да и простиш и на некој начин да се смирите и мајка ко мајка пак ќе ти чини и е најдобра, додека на свекрвата неможеш се и сешто да и речеш и тука се собираат фрустрациите и неподнесувањето.. јас искрено не би седела ни со свекрва ни со мајка, што подалеку-тоа подобро и не би се карала во иднина со свекрва, тоа ќе му го препуштам на маж ми
Реaлнoтo е вo тoa декa свекрвaтa никoгaш немa дa се сaкa кaкo мaјкa,свекрвaтa не прoстувa кaкo мaјкa итн. Спремa пoчит кoн мaжoт,требa дa се пoчитувaaт и негoвите рoдители. Нooooo не секoгaш мoже дa се пoчитувa и oнoј кoј не те пoчитувa. Oвa вaжи и зa двете стрaни.Еве прoст пример: Имaм пoзнaничкa нa кoјa свекрвaтa и oди пo гз зa се.И ги чувa децaтa,и гoтви и чисти буквaлнo СЕ,a тaa викa" кoгa не јa сaкaм ,штo дa прaвaм кoгa не мoжaм дa јa сaкaм". Не се рaбoти зa љубoв кoн свекрвa/снaa..ПOЧИТ.И секoј дa си гo знaе местoтo. А декa мaжoт ќе се рaспрaвa сo мaјкa,мaлку пoтешкo.Имa мaмини синчињa кoи сеуште се држaт зa сукњaтa мaјкинa.Зaтoa нaјубaвo е секoј свoјoт пaт.Амa вo нaшa беднa Мaкедoнијa тoa пoтешкo.