Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свекрвите и снаите – проблеми

Дискусија во 'Брак' започната од zdravkova, 1 декември 2009.

1. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.386
    Допаѓања:
    171.610
    не е виши со сигурност биди раат

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Ако беше ,сакав да ја прашам дали се разведе ,дали конечно се спаси од каде што беше и дали го најде својот пат конечно или уште се нервира со нив,последно имаше пишано дека ќе се разведуваат и после бан ја снема , затоа,иако се буцкаше и караше сепак како личност фали на форум пак жив човек и да лажи се итн, чука срце во таа личност, па дали е добро како е итн.. :)

На EminemsGirl и ALISA0000 им се допаѓа ова.
  3. stefanija70

stefanija70 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    970
    ne e tocno, omrazata e nasocena kon deteto, izvira od sekoja.recenica vo koja se.opisuva deteto, osobeno vo onaa vo koja se narekuva cudoviste. Kolku mu e posvetena majkata ne.znaeme, znaeme.samo deka baba mu go cuva na ist sprat so clenkata 9.saati vo denot. Posvetenost kon dete e nesto sosema treto. Drugo, sekoe.dete se odnesuva razlicno.koga go cuva edna osoba, nebitno majka, baba, strina i sl otkolku koga se site zaedno i se napravi.guzva. Mene decata me slusaat mnogu poveke koga sum sama so niv otkolku koga ima i nekoj.drug. I koe dete ne saka da privlece vnimanie taa vozrast

На SV1911, tanja manja, pufi-cufi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. stefanija70

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    970
    Da se zivee vo.takva zaednica e mnogu tesko, ama.ima ednostavno.resenie- izlezi si od.tamu. Ostaj spratovi, gluposti, prenasoci gi parite za izgradba na sobi na svekrvata.vo stan za vas, po moznost na dr kraj na.gradot, pa makar bil i.so 1 soba. a deteto ostavete go na raat,greota taka da.se ogovara bilo cie dete.

На pufi-cufi и joy1 им се допаѓа ова.
  5. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Нез што да кажам,не се мешам... сувишне су речи..

6. stefanija70

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    487
    Допаѓања:
    970
    Rose60 mojot post ne se odnesuva na tebe, tuku na Dzevalekova.

7. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Знам , затоа реков не се мешам, сакав да кажам со тоа дека не сакам да коментитам веќе за нејзиниот проблем, тоа што имав кажав некоја страна наназад и сношти

8. Stories

Stories Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    1.514
    Да го направеше тоа што те замолив,ќе видеше дека не се девет саати во денот и ај да не редам други работи,ама ок твое право.Нема потреба да си играме повлечи,потегни,почнав да се чувствувам ко бабаине на порта.Dzevalekova побара совети,ние и дадовме,нејзина работа кој ќе го послуша.Се надевам за брзо ќе биде ок, за сите во домот,најмногу за децата.

На CameliaMiller, Dzevelekova, rose60 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Mene mi stana krivo sto vinata ja prefrla vrz mene a nikoj ne e kriv jas inaku se sum sama po bolnici ni mm ne doaga so mene celo vreme vika mora kaj tebe da e manata sto nemate deca a nisto kazi reci neznae za mene a i sto ima na majka mi da kazuva kolku lekovi sum piela tie lekovi mi se od lekari dadeni jas ne zemam nisto na svoja raka

10. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    13.498
    Ај сега оди разбери што пишала. Мечкичка, не се лути, но еднаш те замолив ако барем можеш да употребиш точка и запирка во речениците зашто не се разбира што пишуваш. Кај ти почнува или завршува мислата. Сигурно си учела македонски јазик на училиште.

На Annora му/ѝ се допаѓа ова.
  11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    @meckicka среќна ли си ти во тој брак?
    Сама по болничките врати, свекрва ти и мт против тебе.

Мене ништо од тоа што си го напишала не ми се допаѓа.

На CameliaMiller, MilaP, Barbie20 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    13.498
    И јас тоа ја прашав. Зошто си ги потрошила тие 12 години во брак, а што не се малку. Па и за дете. Знам парови што немаат долго време деца, па си се сакаат и поддржуваат. Мислам дека мечкичка и маж и се напнати, па затоа и за дете тешко им оди. А за маж и немам коментар. 40 годишрн маж да се влече пи сукњата на мајка му.

На CameliaMiller, EminemsGirl, Barbie20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Mm sekogas bese na moja strana a sega neznam zasto se izmeni toa voopsto ne mi se dopadna i da se se sama trckam po bolnici mm epten ako treba nesto da dojde so mene me dobole i toa nesto sto go zborele na majka mi majk mi isto neznae se sto se slucuva so mene mislam od aspekt na zdravstvenite problemi nema potreba i nea da ja zamaram a ovie dvajcata ja zamarale i toa mnigu

14. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Dobro e te razbravme :) odi i razgovaraj so st i mt za da znat i oni sto ti smeta ;)

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Abril

Abril Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    771
    Meckicka ,вooпштo не се зaмaрaј штo свекрвaтa не дoaѓaлa пo бoлници.Тoa требa дa ти е нaјмaл прoблем.12 гoдини грaдење брaк и не е тaкa леснo.Кaжa декa мaжoт ти претхoднo бил нa твoјa стрaнa.Епa,седни и рaзгoвaрaјте кaкo луѓе и види зoштo сегa се oднесувa тaкa сo тебе.Акo веќе дoзвoлил мaјкa му дa му јa пoлни глaвaтa,oндaк брaвo зa негoвите 40 г.Сепaк рaзгoвaрaјте луѓе.Зa се пoстoи решение,oсвен зa смрттa.Зoштo дa прoпaдне 12 гoдишен труд?Рaзгoвaрaјте,верувaм декa ќе се нaјде решение.Кaжa и декa имaш свoј стaн aкo не се лaжaм.Кoгa јaс би билa нa твoе местo,би се преселилa вo тoј стaн и би живеелa сaмa сo мм.И нaјвaжнo oд се:!:,вooпштo немa дa се зaмaрaм зa свекрвaтa штo реклa,зoштo реклa.

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Da i mm toa mi go kaza nikoj da ne stavam na akl koj sto rekol neka kaze sto saka jas da si pravam na mene kako mi odgovara

17. Abril

Abril Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    771
    А зoштo мт е сегa прoтив тебе?Oднoснo,зoштo те oбвинувa тебе,кoгa знaе декa прoблемoт е вo негo?

18. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Neznam ovaa proba da go zavrte na nejzina strana ama ne uspea ete zatoa ona retko prefrla taka nekoi bez vrska komentari ama se slucuva odvreme na vreme zasto sum piela jas lekovi na sred jadenje pa zasto tolku lekovi pijam i ednas i kazav oti doktorot taka rece i poveke ne me prasuva mm samo mi kaza stavi ja na ignore tolku ona sto saka neka si zbore

19. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    не се криви свекрвите. до односот на снаите е. не знаеме да се поставиме ;)

На tanja manja му/ѝ се допаѓа ова.
  20. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Da bre site svekrvi se isti pa zatoa nie sme krivi ima dobri i snai i svekrvi i isto taka i losi